Covid-19 pandemisi tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına almış durumda. Bu pandemiyle mücadelede alınan tedbirler bazen yanlışlıklara ve haksızlıklara neden oluyor. Bu haksızlıklara TFF öncülük ediyor. Spor severler soruyor; Amatör kümeler oynanmıyorsa neden futbol okulları hala açık?

BU NE PEHRİZ BU NE LAHANA!

TFF profesyonel liglerle sarmaş dolaş pozlar verirken amatör ve bölgesel ligler üvey evlat muamelesi görüyor. Profesyonel liglerde seyircisiz oynanan maçlar, her maç öncesi yapılan testler varken, BAL ve yerel ligler oynatılmıyor bile. Futbol okulları tamamen denetimsiz bir şekilde oynamaya devam ediyor. Yetmiyor Anadolu’nun birçok kentinde turnuvalar devam etmekte. Halı sahalarda maçlar oynanmakta ve hiçbir önlem alınmamakta ancak futbol okullarındaki oyuncu sayısı amatör ve profesyonel liglerden daha fazla.

MAÇLAR SEYİRCİSİZ ANCAK…

Tribünlere seyirci yasak fakat kafeler tıklım tıklım dolu. Ne maske ne sosyal mesafe taraftarların umurunda değil. Statlardan daha dolu haldeki kafelere önlem neden önlem alınmıyor? Liglerde kalan maçları oynatmayan, Playoff müsabakalarını seyircisiz oynatan TFF, şehir meydanlarına dev ekranlar kurup, sosyal mesafeyi sıfıra indiren görüntülere seyirci kaldı. Şampiyonluk kutlamalarına ses çıkarmadı. Şimdi sorarlar adama, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye. Ya futbol okullarını da kapatın yada yerel ligleri oynatın.

Editör: TE Bilişim