Yorucu otobüs yolculuğunun ardından Nazilli'ye giden Sakaryaspor kafilesine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından Sümerpark Lara Resaturant'ta akşam yemeği ikram edildi.

 

Sakaryaspor kafilesi zorlu Nazilli maçı öncesi ilk sıkıntısını Denizli'de yaşadı. Sakarya'dan 54 ZV 054 plakalı otobüs ile Nazilli'ye hareket eden Sakaryaspor kafilesi Denizli'nin Çardak ilçesi girişinde radarla uygulama yapan trafik polisleri tarafından durduruldu.
 

BAŞKAN ALICIK YEMEK VERDİ


Yapılan kontrolde araç muayenesi ve trafik sigortası bitmiş olan otobüsün bağlanmaması için yöneticiler yoğun çaba sarf etti. Aracın bağlanmaması için gerekli paranın temin edilmesinin ardından 2 saat yolda bekletilen Sakaryaspor kafilesi maç için Nazilli'ye geçti. Akşam saat 19:30 sıralarında Nazilli'ye gelen kafileye Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından Sümerpark Lara Resaturantta akşam yemeği ikram edildi.


İCRADAN DOLAYI DEĞİL


Yaşanan sıkıntının kendilerinin moralini bozmadığını ifade eden takım antrenörü Necmettin Sert ise özellikle otobüs ile yaşanan sorunun kulübün icra borçlarından dolayı durdurulmadığını belirtti. Necmettin Sert, "Trafik uygulamasında otobüsün araç muayenesinin bitmiş olduğu tespit edildi. Yapılan görüşmeler neticesinde biz de cezasını ödeyerek yolumuza devam ettik. Yolda mahsur kalmamız söz konusu değil. İşlemler bitinceye kadar biz de polis arkadaşlarla sohbet ettik" dedi.

 

SERT, TEŞEKKÜR ETTİ


Nazilli takımının son iki haftada iyi bir çıkış yakaladığını bildiklerini ifade eden Sert, "Nazilli Belediyespor da Play-Off ve Şampiyonluk şansı olan bir takım. Ayrıca Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a da bize gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Akşam yemeğinde bizleri ağırlaması güzel bir davranış. İki kulüp arasındaki dostane ilişkiler için çok güzel bir adım" diye konuştu.

SAKARYASPOR ÇOK ÖNEMLİ


Kulübü taraftar ve futbolcuların yönetmesinin ne kadar zorlu olduğunu bildiğini ifade eden Başkan Alıcık; "Sakaryaspor gerçekten çok köklü ve futbol için önemli bir kulüp. Öncelikle fedakarlık yapan taraftar ve futbolcularını kutluyorum. Böyle bir sorumluluğun altına girmek kolay değil. Maddi sıkıntılar yaşadıklarını bildiğimiz için dostluk yemeği vermek istedik. Kendilerini yemekte ağırladık ama sayın Valimizin katıldığı başka bir programda olmamız gerektiği için yanlarında olamadık. İnşallah kısa sürede sorunlarını çözerler ve eski günlerine geri dönerler" dedi.

Editör: TE Bilişim