140 BİN LİRA ÖDENECEK
SAKARYASPOR kayyumu, kasada para olmayınca kulübü eş dosttan rica ile sağlanan yardımlarla ayakta tutmaya çalışıyor. Son olarak önceki Cuma günü TFF'den gelen 35 bin lira ile futbolculara danışılarak personelin 2 aylık maaş alacaklarını kapatan kayyum, Erenler Belediyesi'nden gelen 5 bin lirayla da telefon ve internet borçlarını ödedi. Ufak çaptaki ödemeleri dostluk ilişkileriyle çözen kayyum, futbolculara ödenmesi gerek 140 bin liraya yakın maç başlarında çaresiz kaldı.
GIDADA SORUN YOK
GIDA konusunda Rüstemler Tesisleri'nin tüm ihtiyaçlarını karşıladıklarını bildiren Sakaryaspor kayyumu Sinan Panta, destek için kapısını çaldıklarından nasihat aldıklarını anlattı. Bu zorlu süreçte herkesin elini taşın altına koymasını isteyen Panta, Rüstemler Tesisleri'nin kömür ihtiyacının karşılanması için çaldıkları kapının yüzlerine kapandığını kaydetti. Panta, oyuncuların moral motivasyonunu yükseltmek için sinema bileti taleplerinin de sonuçsuz kaldığını sözlerine ekledi.
TAKIMIN YANINDA
"SAKARYASPOR'a kimse sırt çevirmemeli" diyen Sinan Panta, "Sağda solda yeni oluşum konuşmalarını duyuyoruz. Yönetim oluşturmayı düşünenler önce Sakaryaspor'un yanında gözüksünler. Bu işler uzaktan gazel okumakla olmuyor. Şuan acil olarak 250 bin TL'ye ihtiyaç var. Yönetime gelecek olanlar ilk etapta bu parayı cebine koyup Sakaryaspor'a talip olsunlar. Sezon sonuna kadar toplam takımın 500 bin TL'lik paraya ihtiyacı var" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim