Takımın ligde kalabilmesi için de takviyeye ihtiyacı var. Transferin kapanmasına çok kısa bir süre var. Bu süreci tek başına aşmam mümkün değil. Destek lazım. Bu tek başına kaldırılabilecek bir yük değil. Bunun için para lazım. Eğer eski başkanların hepsi varsa ben de varım. Şehrin yöneticileri de dahil herkes elini taşın altına koyarsa takımı tekrar ayağa kaldırabiliriz.”
Bizim Sakarya Gazatesi farkı
-------------------------------------
14 Ocak 2013 Pazartesi
'Sakaryaspor'a Etçioğlu modeli'

Kongre sonrası taraftarın öncülüğündeki birçok isim ve eski başkanlardan bazıları Erkal Etçioğlu'nu ikna etmek için kendisiyle görüşmeye başladı. Etçioğlu'nun başkanlığında iyi bir yönetim modeli oluşturulmaya çalışıldığı gelen duyumlar arasında.
15 Ocak 2013 Salı
'İlle de Etçioğlu'

Sakaryaspor'un kurtuluş reçetesi olarak eski başkan ve yöneticilerin ortaya attığı Erkal Etçioğlu ismini isteyenlerin sayısı çığ gibi büyüyor. Eski başkanlardan olan Etçioğlu'nun etrafında oluşabilecek yönetim modeli, kurtarıcı model kabul ediliyor.
16 Ocak 2013 Çarşamba
'Etçioğlu tam isabet'

Sakaryaspor'un kurtuluşu için adı öne çıkan Erkal Etçioğlu'na, kulübün eski başkanlarından destek geldi. Başkanlar, Etçioğlu'nun toparlayıcı ve dürüst kişiliğiyle şehrin desteğini alıp takımı düze çıkaracağına inandıklarını kaydetti.
16 Ocak 2013 Çarşamba
'Destek varsa ben de varım'

Sakaryaspor'un kurtuluşu için oluşturulabilecek yönetim modelinde adı ön plana çıkartılan Erkal Etçioğlu, "Tüm eski başkanlar destek verirse görevi kabul edebilirim" dedi.
3 gün sonra gördüler
---------------------------
16 Ocak 2013 Çarşamba
Yenigün Gazetesi: 'Bu şartlarda olmaz'
Yenihaber Gazetesi: Etçioğlu: Hiçbir oluşumda yokum

Editör: TE Bilişim