Erenlerspor Kütahya ASKF’de dün çekilen kurada Eskişehir Sağlık ve İstanbul ekibi Gürpınarspor ile eşleşti. Lacivert mavili temsilcimiz gruptaki ilk maçını bugün Eskişehir ekibiyle saat 15.00’te yapacak.  Dumlupınar Stadı’ndaki karşılaşmayı ekibimizin kazanması ya da berabere kalması halinde yarın Eskişehir takımıyla Gürpınarspor karşılaşacak.
Sapanca Akademipor ise kura sonucu İstanbul ekibi Gazi Mahallesi ve Isparta Emrespor ile aynı gruba düştü. Ekibimiz ilk sınavını Gazi Mahallesi karşısında verecek.  Karşılaşma bugün saat 17.00’de başlayacak. Beraberlik ve galibiyet halinde temsilcimiz bir gün dinlenme hakkı elde edecek ve son maça daha avantajlı çıkacak. Beklenti iki takımımızın final oynaması.

Birlik mesajı
Final grubuna kalma mücadelesine çıkacak Erenlerspor ve Sapanca Akademispor Ktahya’da aynı otelde konuşlandı. Kura sonrası iki takım teknik adamı ve kaptanları birlik mesajı vererek, objektiflere poz verdi. Fotoğrafta Sapanca ekibinin hocası Ufuk Yüzücü, Erenlerspor’un hocası İsmail Küçük, takım kaptanları Nuri Tuna Karadağ ve Furkan Gezer bir arada…
 

Editör: TE Bilişim