Taraftarları ifadesi alınırken bile yalnız bırakmayan ve dün gece saat 23.30 sıralarında Bursaspor'un Sakaryalı milli futbolcusu Tuncay Şanlı serbest kalanların Sakarya’ya dönebilmesi için araç tahsis etti.

TARAFTARLARA ARAÇ KİRALADI

Tatangaların her zaman yanında olan ve onlara her konuda destek veren Tuncay Şanlı'nın Bursa’da çıkan olaylar nedeniyle göz altına alınan daha sonra savcının talimatı ile ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılan 20 taraftarın Adapazarı'na gönderilmesi için araç kiraladı. Bu sezon Bursaspor’da görev yapan Sakaryalı milli futbolculardan Tuncay Şanlı Yeşil-Siyahlı taraftarlara her konuda yardımcı olması da dikkat çekti.

DÖRT TARAFTAR MAHKEMEDE

Sakaryaspor karşılaşması için gelen ve yol kenarında tuvalet ihtiyacını giderince mahalleliyle kavga eden taraftarlardan 20'si serbest bırakılırken önceki gece taraftarların bulunduğu polis merkezine gelerek durumları hakkında bilgi alan Bursasporlu Tuncay Şanlı'nın kiraladığı araçla serbest kalanlar Sakarya'ya döndü. 7'si polis 8 kişinin yaralandığı olayla ilgili gözaltına alınan 4 taraftarın ise mahkemeye çıkarılacağı bildirildi.

Editör: TE Bilişim