Vali Büyük de izledi

Erenler Olgunlar futbol turnuvasının final karşılaşmalarındaki nefes kesen mücadeleleri izlemek üzere; Sakarya Valisi Mustafa Büyük, İlçe Kaymakamı Mustafa Nazmi Sezgin, Belediye Başkanı Cavit Öztürk,  AK Parti Erenler İlçe Başkanı Osman Hira, Söğütlü İlçe Başkanı Ramazan Karakaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Koray Oktay Özten, Hif Bölge Sorumlusu Adem Tandoğan,  Belediye Başkan Yardımcısı Ali Akdeniz ve çok sayıda futbol sever tribünlerde yerlerini aldılar.

Minik Jale’ye bol alkış

Erenler’de final karşılaşmaları öncesinde Atılgan  Taekwondocuları, antrenörleri Davut Cengiz nezaretinde bir demet gösteriyaptılar. Şen SamuraiKick Boks antrenörü İbrahim Şen’in talebeleri hünerlerini  spor severlere sergilediler. Minik Jale  finalde sergilediği performansını Türk Bayrağı ile süsleyince izleyenlerden bol alkış aldı.

Öztürk’ten Madalya

Final karşılaşmaları öncesinde, Erenler’de spor denilince akla sadece futbol gelmediğini ispatlayan minik ve genç sporcular, Taekwondo ve Kick Boks performanslarının karşılığında izleyenlerden bol alkış alırken, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ten de günün anısına madalya ve plaketlerini aldılar.

Suev İnşaat, üçüncü oldu

Final akşamında sergiledikleri furtbol ile birlikte attıkları golleri de hafızlarda yereden Suev İnşaat takımı güçlü rakibi Faydalı Kuyumculuk takımı net skorla mağlup etmeyi başardı. Suev İnşaat üçüncü olurken, Faydalı Kuyumculuk ise turnuvayı bu yıl dördüncü olarak tamamladı. 

Modern Kuyumculuk 3.kez

Erenler Olgunlarda ikinci kez üst üste Şampiyon olan Modern Kuyumculuk &Demak Harita, taraftarlarını oldukça memnun etti. Faydalı Mobilya &KD  takımı ise ilk kez final oynadığı karşılaşmayı kaybederek turnuvayı ikinci sırada tamamladı.

Editör: TE Bilişim