16 TAKIM KATILIYOR

Mahalleler Arası Minikler Futbol Turnuvası açılışına Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem,belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda mahalle muhtarı katıldı.Bu yıl 10.su düzenlenen Mahalleler Arası Minikler Futbol Turnuvasına 16 takım katılıyor. Ticaret Lisesi sahasında yapılan açılış töreninde mahalle takımlarına malzeme ve spor ayakkabıları Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve protokol üyeleri tarafından dağıtıldı.

CENTİLMENCE OYNANDI

Açılış töreninde ilk konuşmayı yapan Sakarya Muhtarlar Dernek Başkanı Erdal Erdem şunları söyledi: “Buraya yavrularımızı gönderen ailelerine, emeği geçen tüm muhtarlarımıza ve yavrularımızın başındaki çalıştırıcılarımıza katkılarından dolayı şimdiden teşekkür ederim. Bu turnuvanın mahalleler arasındaki kaynaşmayı sağlayacağına, çocuklarımızın sosyal aktivitelerine katkıda bulunacağına ve kurumsal anlamda da toplumda çocuklarımızın nasıl bir davranış sergilemesi gerektiğini öğreteceğine inanıyorum. Turnuvanın centilmence bize yakışır bir şekilde tamamlanmasını temenni ediyorum. Tekrar bu turnuvayı organize eden başta belediye başkanımız Süleyman Dişli’ye, bütün emeğini bu işe harcayan değerli muhtarlarımıza, veliler ve yavrularımıza teşekkür ediyorum”

DİŞLİ “SPOR DOSTLUKTUR”

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli,  Vekili Erol Aydın yaptığı konuşmada şunları kaydetti : “ 10 sene önce buraya iştirak etmiş böyle minik yavrularımız şimdi yirmili yaşlarda. O yavrularımızın bazıları çeşitli futbol takımlarının yıldız veya genç takımlarında oynuyorlar. Buralardan başlayıp oralara tırmanmış oldular. Onlara emek vermiş muhtarlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Sporun dostluk, kardeşlik için bir araç olduğunu unutmadan yapacağımız müsabakalarda göstereceğimiz centilmenliklerle örnek olmalıyız. Bu turnuvada mücadele eden yavrularımızdan yarının büyük futbolcularının çıkacağı ümidi ve inancındayım. Her sene aynı gayretle arkadaşlarımız uğraşıyor. Turnuva için bugüne kadar emeği olan herkese teşekkür eder sevgi ve saygılarımı sunarım”dedi.

Editör: TE Bilişim