O MANZARAYI GÖRMESEYDİM: Manisa'da futbolculara yapılan saldırıyı ilk duyduğunda Sivas'taki trafik kazasında kaybedilen 5 Sakaryaspor şehidinin aklına geldiğini belirten Metin Doğrucan, "Saldırı haberini alır almaz olay yerine giderken yolda gördüğüm cam kırıkları bana Sivas'ta yaşadığımız trafik kazasını hatırlattı. O an tüylerim diken diken oldu. Otobüsün o halini ve oyuncularımızın yüzlerinin asık halini keşke görmez olaydım" dedi.
OYUNCULARA KIZMAK ANLAMSIZ: Futbolculara karşı yapılan bu olayın hiç hoş olmadığını vurgulayan Doğrucan, "Olayların onaylanacak yanı hiç yok. O çocuklar Sakaryaspor armalı formayla mücadele ediyor" diye konuştu. Alınan mağlubiyetten dolayı oyunculara kızmanın anlamsız olduğuna dikkat çeken Başkan Doğrucan, "Elimizdeki futbolcu kadrosu bu. Onlardan olağanüstü bir başarı beklemek doğru değil" diye konuştu.
TARAFTAR BİLİNCİ: Bugüne kadar gelen yönetimlerin taraftarla ilgili hiç bir çalışma yapmamasının da olaylarda etkili olduğunu savunan Metin Doğrucan, "Yapılan yanlışlardan dolayı maalesef taraftar bilinci olanlar da Sakaryaspor'un maçlarına gelmez oldu" ifadesini kullandı. Doğrucan, takım 3'ncü lige düşse bile gelecek sezon için mevcut kadronun korunması gerektiğinin de altını çizdi ve "Başarı istiyorsak futbolculara sahip çıkmalıyız" dedi.

Editör: TE Bilişim