Mesut Mogül, Berat Ali Genç, Onur Demir, Kerem Eryılmaz, Bünyamin Demir, Gazanfer Aydın, Harun Avgın, Selim Çatalbaş ve Levent Demiray’ın sözleşmesi 31 Mayıs’ta sona eriyor.

 

OYUNCU KALMAYACAK

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta ligde kalma şansını Hatayspor maçıyla iyice kaybeden Sakaryaspor’u önümüzdeki sezon daha zor bir süreç bekliyor. 9 futbolcusunu kaybetme durumuyla karşı karşıya olan Sakaryaspor’da, Mesut Mogül, Berat Ali Genç, Onur Demir, Kerem Eryılmaz, Bünyamin Demir, Gazanfer Aydın, Harun Avgın, Selim Çatalbaş ve Levent Demiray’ın sözleşmesi 31 Mayıs’ta sona eriyor ve takımda tecrübeli oyuncu diye bir şey kalmıyor.

BOŞA ÇIKACAKLAR

Mesut Mogül, Berat Ali Genç, Onur Demir, Kerem Eryılmaz, Bünyamin Demir, Gazanfer Aydın, Harun Avgın, Selim Çatalbaş ve Levent Demiray seneye diledikleri yere gidebilecek futbolcular olarak dikkat çekerken mevcut takımdan geriye genç kaleci Hüseyin, Özal, Cihan Çimen, Özgün Kedikli, Abdülkadir Akyıldız, Hacı Ömer Doğru, Hakan Çalışkan, Hakan Toker, Muhammer Başoğlu, Ayhan Güneş, Çağrı Görür, Hamza Ok, Hakkı Helvacı, Aykut Duran, Doğan Seçkin gibi gençler kalıyor. 

Editör: TE Bilişim