Ligin bitimine bir hafta kala kıran kırana bir maça çıkan Maşukiyespor, mükemmel bir futbol oynadı. İlk yarıyı Sapancalı Celal Yavaş’ın 18 ve 38. dakikada penaltıdan attığı iki golle galip kapatan Maşukiyespor, Karşılaşmanın ikinci yarısında rakibine oranla daha atak bir futbol oynadı.
SEVİNÇ YAŞADILAR : Celal’in Hat-Trick yaptığı bu müsabakada ikili averajla ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu garantileyen Maşukiyespor ilk sevincini ise taraftarlarıyla paylaştı. Maşukiyespor takımın teknik patronu Recep Yavaş, ve futbolcular saha içerisinde doyasıya bir sevinç yaşadı. Ligin son haftasında ise şampiyon Maşukiyespor, deplasmanda Bekirpaşa Başaranspor’un konuğu olacak. Maşukiyespor’un bu karşılaşma öncesi şampiyonluk kupasını da alması bekleniyor.
7 SAKARYALI: Maşukiyespor’da Sapancalı yedi futbolcu oynuyor. Bunlar; Celal Yavaş, Serkan Fil, Emre Yılmazer, Tanju Tunç, Ozan Civelek, Hüseyin Bal ve Faruk Üzülmes. Aktif futbol oynadığı yıllarda 2.ligde top koşturan ve en son 2011-2012 sezonunda Sapanca sporda oynayan Recep Yavaş, Teknik Direktörlük deneyiminin ilk yılında şampiyonluk yaşadı. Teknik Direktör Recep Yavaş’ın kardeşi Celal Yavaş ise 2012-2013 sezonunun bitimine 1 hafta kala attığı 26 golle gol krallığını garantiledi.

Editör: TE Bilişim