Kayyum heyeti için önerilen 5 kişi arasında yer alan Erkal Etçioğlu, görev kabul etmeyeceğini net bir tavırla açıklamıştı

ETÇİOĞLU GİTMEYECEK
BUGÜN 2.Sulh Mahkemesi tarafından saat 09.30'da yapılacak duruşma sonunda Sakaryaspor kayyum heyeti atanacak. Sakaryaspor Kulübü'nce önerilen İsmail Yenice, Yavuz Köprülüoğlu, Selahattin Aydın ve Zafer Kolunsağ'ın yanı sıra mahkemeye kayyum heyetine atanmak için başvuruda bulunan Sinan Panta da duruşmada hazır bulunacak. Bu isimler arasında yer alan Erkal Etçioğlu ise, gazetemize yaptığı açıklamada, mahkemeye gitmeyip görev kabul etmeyeceğini bildirmişti.
BARONUN İSMİ KİM
KAYYUM heyetinin 1 haftadır belirlenememesinin nedeni olarak Baro'dan herhangi bir ismin başvuruda bulunmaması gösteriliyor. Kayyumda mutlaka bir avukat olması zorunluluğu bulunurken, bu bağlamda Baro’nun bugün 2. Sulh Hukuk Mahkemesi'ne hangi avukatı önereceği merak ediliyor. Bu doğrultuda da gözler Sakaryaspor’un eski Başkanı ve Baro Başkanı olan Recep Hacıeyüpoğlu’na çevrilirken, Hacıeyüpoğlu’nun bugün bir ismi mahkemeye önermesi bekleniyor.

Editör: TE Bilişim