Sakaryaspor Yönetimi bir kaleci, iki kanat oyuncusu, bir forvet, bir stoper ve iki orta saha oyuncusu transfer ederek kampa tam kadro katılmak için kolları sıvadı..

KALEYİ SAĞLAMA ALIYOR

Listenin başındaki Tolgahan Acar’dan umudunu kesen ve dış transferde ilk iş olarak tecrübeli kaleci Ercüment Kafkasyalı’ya imza attıran yönetimin hedefindeki ikinci isim Giresunspor’un kalecisi Anıl Atağ. Fevzi Elmas ile de görüşen yönetimin önceliği Giresunsporlu Anıl’ı yeşil-siyahlı renklere bağlamak. Sakaryalı kaleciler Gökhan Köstereli ve Gökhan Arslan da listede.

SAVUNMAYA DESTEK VAR

Savunmada Burak Bekaroğlu ile iyi bir ikili oluşturacağı düşünülen Gümüşhanespor’un stoperi Salih Zafer Kurşunlu ile anlaşma yakın görünüyor. Kaptan Zafer Aydoğdu ile de bir yıl mukavele uzatan yönetimin alternatif stoperi ise Erzurumspor’dan Kemal Tabak.

ORTA SAHA YİNE KİRALIK

Hüseyin Aytuğ ve Cihan’ı yeniden kiralamayı planlayan yönetimin orta sahada ki en önemli silahı Osmanlıspor’da sakatlık yaşayan ancak Giresunspor’da başarılı işlere imza atan Tugay Kaçar olacak. Sariyer’den Oğuzhan Mataracı, Gümüşhanespor’dan Mehmet Cansın Çiçek’te alternatif isimler olarak kenarda tutuluyor. Elazığspor’lu Murat Kayalı ise çok para isteyince beklemeye alındı.

KANATLARA GURBETÇİLER

Sağ açık ve sol açık transferlerini gurbetçi futbolculardan yana kullanmak isteyen yönetimin Ramazan Çimen ve Zahit Fındık ile temasa geçtikleri gelen bilgiler arasında. Her iki oyuncunun da Sakaryaspor’a gelmeye sıcak baktıkları biliniyor.

FORVET HATTI ÇİÇEKLİ

Yönetim forvette ki alternatif isim olarak Bandırmaspor’un genç forveti Atabey Çiçek’i düşünüyor. Atabey Çiçek transferi gerçekleşirse, Hakan Akman, Fuat ve Hacı Ömer yeni sezonda yine kiralık gönderilecekler gibi görünüyor.

Editör: TE Bilişim