İki yıl öce Süper Amatör Ligine çıkarak mücadele eden Kuzulukspor büyük sıkıntılar ile mücadelesini yılmadan sürdürüyor. Kuzulukspor maçlarını Erenler stadında oynamak yerine kendi stadyumunun yapılmasını istiyor. Bu konuda işadamlarında destek bekliyor.
KAPISINA KİLİT VURULACAK
Kuzulukspor bünyesinde yaklaşık 35 lisanslı sporcu bulunduruyor. Kulüp başkanlığını 4 senedir Yusuf Karpuz yaparken, kulübün antrenörlüğünü ise uzun süre profesyonel olarak futbol oynayan İbrahim Altuntaş yapıyor. 6 Nisan 2011 tarihinde süper amatör ligine çıkan Kuzulukspor, yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle kapısına kilit vuracak konuma geldi. Para sıkıntısı had safhaya ulaştı. Zor günler geçiren kulüpte tüm harcama ve giderler kulüp Başkanı Yusuf Karpuz ve  bazı Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından yapılıyor.
STAD İSTİYORLAR
Kulübün en büyük sorunlarından biride saha sıkıntısı olduğunu belirten antrenör İbrahim Altuntaş, “Maçlarımızı Erenler suni çim sahada oynuyoruz. Kendi bölgemizde bölgemize yaraşır bir stadımız yok. Federasyondan ve yetkililerden saha konusunu çözüme kavuşturmalarını bekliyoruz” dedi. Bir diğer sorunun da maddi sıkıntılar olduğunu belirten Altuntaş, gerekli desteği alamadıklarını anlatarak, zor günleri aşmak için Kuzuluk’lu işadamları ve yöneticilerden gerekli desteği vermelerini istedi.

Editör: TE Bilişim