HOŞBAY KOLLARI SIVADI

Teknik Direktör İnanç Kurtar'ın önceki hafta Çıksalınspor maçı öncesi görevinden istifa etmesinin ardından takımın başına getirilen Sakaryaspor'un eski çalıştırıcısı Sadun Hoşbay, dün eşofmanlarını giydi ve takımına ilk idmanı yaptırdı. Bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde grubun iddialı takımlarından Kütahyaspor'u konuk edecek olan Mavi-Beyazlılar, bu karşılaşmadan 3 puan alabilmenin hesaplarını yapıyor.

ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ

Kümede kalma adına bundan sonra oynayacakları maçlara final havasında hazırlanacaklarını anlatan tecrübeli teknik adam, "Kütahya maçı çıkışa geçebilmemiz için seri yakalamamızın başlangıcı olacak. Kütahya maçıyla birlikte bir çıkış yakalamak istiyoruz. Oyuncularımı bu zorlu karşılaşmaya motive edebilmek için var gücümle çalışıyorum. Kocaalispor'un gücünü herkese göstereceğiz" diyerek iddialı konuştu.

TARAFTARA ÇAĞRI

Kocaalispor Kulüp Başkanı Murat Duman ise, Pazar günü kendi sahalarında oynayacakları Kütahyaspor maçında taraftarlarına büyük görev düştüğüne değinerek, "Kütahya maçında taraftarımız tribünde yerlerini alarak takıma 90 dakika boyunca destek versin. Son saniyeye kadar takımımızın yanında olsunlar" dedi. Taraftarı bu karşılaşma öncesi uyaran Duman, karşılaşmada taşkınlık yapıp sahaya yabancı madde atıp takımı güç durumda bırakmamalarını istedi.

Editör: TE Bilişim