Doğrucan ile 4 taraftarın bulunduğu listede teknik heyet ve futbolculara da yer verildi.
48 ÜYE KATILDI: Kayyum heyetinin 13 Şubat'ta yapılmasını kararlaştırdığı olağanüstü genel kurulda yeterli çoğunluk sağlanamayınca, ikinci olağanüstü genel kurul Adapazarı Belediyesi Nikah Sarayı'nda yapıldı. Genel kurula 479 üyeden 48'inin katılmasıyla seçim için gerekli olan 47 sayısına ulaşıldı.
TARAFTAR BASKISI: Genel kurulda aday çıkmaması durumunda kayyum heyeti üyesi Sinan Panta'nın başkanlığında teknik heyet ve futbolculardan oluşan liste divana verileceği sırada taraftar grubunun baskısıyla 5 kişinin yönetim listesine dahil edilmesi istedi. Uzun görüşmeler sonrası yama liste oluşturuldu.
LİSTE KRİZİ YAŞANDI: Sinan Panta, taraftarın baskısıyla oluşturulan yama listede görev almayı kabul etmeyerek çekildi. Yapılan açık oylamada Metin Doğrucan'ın hazırladığı liste seçimi kazandı. Kongrenin ardından kulübü başkanlığına seçilen Doğrucan, yanına bir kaç taraftarı da alarak Rüstemler'de oyuncuları ziyarete gitti.
LİSTE HAZIRLAMA: Aday çıkmaması halinde Sinan Panta, teknik heyet ve futbolculardan oluşturduğu listeyi divana sunacağı sırada taraftar kendilerinden de listeye ilave isimler eklenmesini istedi. Uzun görüşmeler sonrası Panta çekildi ve taraftar başkanlığında liste hazırlandı.
**************
Sakaryaspor Yönetim Kurulu
Başkan: Metin Doğrucan
1.       Necmettin Sert
2.       Yaşar Altıntaş
3.       Atalay Kazancı
4.       Ayhan Güneş
5.       Alaattin Hamza Ok
6.       Aykut Duran
7.       Levent Demiray
8.       Selim Çataaş
9.       Harun Avgın
10.     Abdülkadir Akyıldız
11.     Berat Ali Genç
12.     Bünyamin demir
13.     Gazanfer Aydın
14.     Hakan Çalışkan
15.     Hakan Toker
16.     Hüseyin Bilge
17.     Kerem Eryılmaz
18.     Mesut Morgül
19.     Onur Demir
20.     Özgür Kedikli
21.     Cihan Çimen
22.     Ali Seba (Taraftar)
23.     Dinçer Terim (Taraftar)
24.     Engin Bozacı (Taraftar)
25.     Olcay Meriç (Taraftar)
****************
Doğrucan'dan ilk açıklama
Layık olduğumuz yere taşıyacağız
Yönetim kurulu, yeşil siyahlı futbolcular antrenmandayken seçilirken, kulübün başkanlığına seçilen Metin Doğrucan, “Kulübün hali ortada. Sakarya’da futbol oynadım. 1997 yılında yüksek lisansı İngiltere’de Spor Hukuku ve futbol ekonomisi üzerine tamamlamaktayım. Sakaryasporla ilgili hazırlamakta olduğum bitirme tezim için buraya geldim. Taraftar, teknik heyet ve futbolcularımızla birlikte takımı layık olduğu yere getirmeye çalışacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim