Sakaryaspor’un ekonomik sorunlarının köklü çözümüne yönelik girişimlerde bulunan Bakan Ayşenur İslam’ın bu hafta içerisinde olumlu ya da olumsuz sonuç bildirmesi bekleniyor. Başkan Selahattin Aydın ve ekibinin genel kurulda sergileyeceği tutum da çıkacak sonuca bağlı.

ÜÇ KEZ TOPLANDI
Bakan İslam, Sakaryaspor Heyeti ile 3 kez bir araya geldi. En son Adapazarı’ndaki görüşmede, genel kurulun ertelenmesini talep eden de İslam oldu. Çalışmalar için süre isteyen İslam’ın, kulübün transfer yasağını kaldıracak parasal kaynağın bulunmasına çalıştığı biliniyor.

YARI YARIYA ŞARTI
Selahattin Aydın ve ekibinin, alacaklı futbolcu ve teknik adamların büyük bölümüyle yarı yarıya ödeme koşulu ile anlaşması da çıkacak sonuç açısından önemli. Şayet beklenen müjdeli haber gelmezse, alacakların Sakaryaspor’a tanıdığı süre ve anlaşma sona erecek.

Şehrin gözü kulağı, Bakan Ayşenur İslam’da

Foto: Vali Hüseyin Avni Coş’u, bu hafta Sakaryaspor mesaisi bekliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun sergileyeceği tutum da merak ediliyor.

Taraftar transfer bekliyor

Sakaryaspor’un 49. kuruluş yıldönümünü kentin ve takımın simgesi eski Sakarya Köprüsü’nde meşale gösterisiyle kutlayan taraftarlar, “Bakan Hanımdan transfer müjdesi gelsin, asıl bayram o zaman” mesajı veriyor.

Editör: TE Bilişim