Elazığ yerel televizyonları tecrübeli kalecinin Sakaryaspor’la anlaştığını açıkladı. Alacakları için TFF’ye başvuran Serdar için son sözü Yeşil-Siyahlı kulübün söyleyeceği de haberde yer aldı. Şimdi iş imzaya kaldı.

BAŞKAN GÜRSES GÖRÜŞÜYOR

Kaleci Ozan’ı bırakmayacağını açıklayan Sakaryaspor da dün sürpriz bir gelişme yaşandı ve Elazığspor’la davalık olan kaleci Serdar Kulbilge’nin Başkan İsmail Gürses’le her konuda anlaştığı işin artık imzaya kaldığı açıklandı. PTT 1.Liginde zor günler geçiren Elazığspor’un kalesini koruyan Serdar’ın daha önce alacakları için TFF’ye başvurduğu ve bugünlerde serbest kalacağı da sürekli konuşuluyor. 

SEZON BAŞI KABUL ETMEMİŞTİ

Sezon başında şampiyonluğa kadro kuran Sakaryaspor’un ligin başında teklifini kabul etmeyen ve Elazığspor’la anlaşan Serdar Kulbilge’nin Yeşil-Siyahlı kulübün ara transfer teklifine önerilen paradan dolayı sıcak baktığı ve anlaştığı yüksek sesle dillendirilirken taraftarlarla sorun yaşayan ve ligin en az gol yiyeni Ozan Öztürk’ün daha önce söylendiği gibi Muğlaspor’a verilip verilmeyeceği de netlik kazanacak. 

Editör: TE Bilişim