İLK YARIDA EŞİTLİK VARDI

Türkiye 3.Tur karşılaşmasında Sakaryaspor zayıf rakibi 3.lig ekiplerinden Karben Karaköprüspor’u 2-1’le elerken bir hayli zorlandı. Karşılaşmaya kadrosunda revizyon yaparak başlayan Yeşil-Siyahlılarda kalede Fatih Gülmez oynarken Teknik Direktör Ercümend Coşkundere Azat Tarım, M.Mustafa Yıldızaç, Arif Kocaman ve Murat Kaan Çalık gibi gençleri sahaya ilk on birde sürdü. Maça hızlı ve iyi başlayan Sakaryaspor Hurşit Taşçı’nın serbest vuruştan attığı golle 1-0 öne geçen taraf olsa da konuk ekip Emre Karadağ’ın 35 metreden gönderdiği füze ile eşitliği sağladı ve ilk yarı karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

TUR SERKAN’LA GELDİ

İkinci yarıya daha atak ve istekli başlayan Sakaryaspor olsa da Karber Karaköprüspor defansı rakip ataklarda pozisyon vermemek için iyi direndi. Tam bir orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta rakip takımın sakatlanan oyuncularının fazlalığı dikkat çekerken Coşkundere Oğuz Yıldırım, Serkan Odabaşoğlu, Tahir Babaoğlu ve Ömer Bozan gibi usta ayakları sahaya sürerek oyuna müdahale etti ve yaptığı değişikliklerle sahada üstünlüğü ele alan Yeşil-Siyahlılar oldu. Tam tüm izleyenler karşılaşma 1-1’le uzatmalara gidecek diye beklerken Oğuz Yıldırım’ın ortasında Serkan Odabaşoğlu’nun kafası skoru 2-1 yaptı. ( Haber SERKAN ÇAĞLAR)

Sakaryaspor: Fatih Gülmez, Eyüpcan Delibalta, İrfan Akgün, Ömer Can Sokullu, Azat Tarım, Murat Kaan Çalık,  Arif Kocaman, Mehmet Mustafa Yıldızaç, Hurşit Taşcı, Umut Sönmez, Kadir Ari.

Teknik Direktör: Ercümend Çoşkundere

Karbel Karaköprü Belediyespor: Fehmi Karakeçili, Kağan Topçu, Fikret Sevilge, Oğuzhan Orhan, Emre Karadağ, Eyyüp Rızvanoğlu, Fahri Utku Öçalmaz, Mehmet Durgut, Mehmet Halil Daniş, Doğacan Diker, Batuhan Türk.

Teknik Direktör: Hüseyin Dağ

Hakemler: Berkan Çetin, Hidayet Zeybek, Mehmet Büyükyılmaz

Editör: TE Bilişim