ÖNE GEÇTİK
Maça etkili başlayan konuk Kocaalispor Gine’li oyuncusu Saibou’nun ceza sahası içerisinde rakip takım futbolcusu tarafından düşürülmesiyle penaltı kazandı. 29. Dakikada Zekeriya penaltı atışını gole çevirerek takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Kütahya temsilcisi Dumlupınar Üniversitesi golden sonra yüklenmeye başladı ve 32. Dakikada Aykan ceza sahası içinden düzgün bir vuruşla takımının adına beraberliği sağladı. İlk yarı karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.
ETKİLİ OYUN
İkinci yarıya daha etkili başlayan taraf temsilcimiz Kocaalispor oldu. Rakibini Saibou, Enes, Muhammet ve Zekeriya gibi etkili hücum oyuncularıyla kendi yarı alanına hapsetti. Maçın sonlarına doğru yaklaşırken 84. Dakikada Kocaalispor atağında Enes’in düzgün vuruşu galibiyet golünü getirdi. 84. Dakikada 2-1 öne geçen temsilcimiz maçın son dakikalarını kontrollü oynamayı tercih ederek savunmaya çekildi. Ve Kocaalispor hayati önem taşıyan bu zor deplasman maçını 2-1 kazanmayı başardı.
Moralimizi bozmadık
Maçtan sonra basın toplantısı düzenleyen Kocaalispor antrenörü İnanç Kurtar ilk iki haftada alınan kötü sonuçların takım içinde kötü bir etkisinin olduğunu belirterek, ‘’Ancak biz morallerimizi bozmadan bu maça çok iyi hazırlandık. Dumlupınar deplasmanının zor bir deplasman olduğunu biliyorduk buna rağmen kazanmak için elimizden geleni yaptık ve kazanan taraf biz olduk. Bu galibiyeti tüm Kocaali camiası ve Kocaalispor taraftarına armağan ediyoruz’’ diye konuştu. 

Hakemler: Mustafa Emil ***, Uğur Doğan ***, Ercan Akın ***
Kütahya Dumlupınar Üni.;1-Alihan: *** 2-Aykan: ** 3-Özkan: * 4-Yunus: * 5-Alinail: ** 6-Sefa: ** 7-Gökay: ** 8-Melik: * 9-Şaban: ** 10-Muhammet: **11-Onur: *
Kocaalispor; 1-Emrah: ** 2-Çağrı: *** 3-Görkem: ** 4-Ramazan: *** 5-Murat: *** 6-Ozan: ** 7-Fatih: *** 8-Zekeriya: *** 9-Enes: ***10-Saibou: ** 11-Muhammet: **
Goller; (Dak.32 Zekeriya Pen.Dak. 84 Enes Kocaalispor-Dak 32 Aykan Kütahya)

Editör: TE Bilişim