Kocaali'de sentetik saha çalışmasının startı verildi. Önceki gün çalışmaları yerinde incelemek üzere Kocaali'ye giden Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Koşu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Şube Müdürü Ömer Pembegül, Belediye Başkanı Ahmet Acar ile birlikte kontrol mühendisi Ramazan Balık ve müteahhit firma yetkilisi Baki Akar Durur ile bir toplantı yaptı.

DAHA SAĞLIKLI SPOR

Sahanın en kısa sürede bitirilip, Kocaalili gençlerin hizmetine sunulacağını kaydeden Belediye Başkanı Ahmet Acar, "İlçemize güzel bir tesis kazandırmayı amaçlıyoruz. Gençlerimizin daha sağlıklı koşullarda spor yapmaları için tüm imkanları seferber ediyoruz. Yapılacak olan sentetik sahamız ilçemize hayırlı olsun" diye konuştu.

5 AYDA BİTİRİLECEK

Çalışmaları üstlenen Durur Mühendislik sahibi Baki Akar Durur ise, "8 aylık iş bitirme sözleşmesi yapıldığını kaydederken biz Kocaali'ye 5 ay gibi kısa bir surede güzel ve kaliteli bir tesisi hizmete açmayı hedefliyoruz" dedi. Durur, proje kapsamında 1000 kişilik karşılıklı kapalı tribün yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim