Sakaryaspor, bugün Misli.com 2.Lig’in 10’uncu haftasında Kırşşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi.. Mücadeleyi Ordu Bölgesi hakemlerinden Adem Cinek yönetti. Mücadelenin ilk devresinde her iki takımda vasat bir futbol sergilerken takımlar soyunma odasına 0-0 beraberlik ile gitti.

İkinci yarıda daha isetkli bir futbolla başlayan Sakaryaspor  59'uncu dakikada iyi bir pas organizasyonu ile aradığı golü buldu. 59.Dakikada sol kanattan gelişen Sakaryaspor atağında Abdülaziz'in şık pasında Azad Filiz topla buluştu. Azad'ın ceza sahasına yaptığı yerden ortaya Ali Özgün ceza sahası içerisinde düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi..

Karşılaşmanın kalan bölümlerinde skoru koruma ic güdüsü ile geri çekilen Sakaryaspor, ev sahibi ekipo ataklarına gecit vermeyince yeşil siyahlılar sahadan 1-0 galip ayrıldı.

STAT: Kırşehir AHİ

HAKEMLER: Adem Cinek, Yiğit Çam, Ertan Demirci

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR: Ahmet Sabri Fener, Volkan Altınsoy, Nuri Melih Mursal, Batuhan Süer, Erbay Eker, Serhat Mermer, Bilal Gülden, Hakan Yavuz, Abdülkadir Akyıldız, Ahmet Karadayı, Üstün Bilgi

T.DİREKTÖR: Gürses Kılıç

SAKARYASPOR: Oğuz Çalışkan, Nuri Fatih Aydın, Hakan Asltantaş, Devrim Taşkaya, Ali Özgün, Abdülaziz Solmaz, Azad Filiz, Burak Öksüz, Özkan Taştemur, Çağrı Ortakaya, Berkaycan Değirmencioğlu

T.DİREKTÖR: Murat Balaban

Editör: TE Bilişim