500'ER TL PRİM

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, sporcuları, teknik heyeti ve kulüp yönetimini inancın kazandığını söyleyerek tek tek kutladı. Taraftarın şampiyonluk primi sloganı atması üzerine Belediye Başkanı Ali İnci takımda ki sporcu başına 500 TL prim sözü verdi. HGM’de Belediye Başkanı Ali İnci'ye Kazimiyespor taraftarı, Kazimiyespor yazılı kaşkol hediye etti.

30 BİN TL YARDIM

Kazimiyespor kaşkolunu takan Belediye Başkanı Ali İnci, “Sizleri tebrik ediyor, kutluyorum. Önümüzde ki yıl Sezon başında 30 bin TL yardım edeceğiz. Çok arzu etmeme rağmen maça programlarım nedeniyle katılamadım. Biz hem maddi hem manevi destek vereceğiz. Şampiyon olan tüm sporcularımızı ve kulüp yöneticilerimizi kutluyorum” dedi.

GÖSTERİ YAPILDI

Kazimiyespor Onursal Başkanı Murat Atçı, Belediye Başkanı Ali İnci’ye sezon başından bugüne verdiği maddi ve manevi desteğinden dolayı teşekkür etti. Kazimiyespor takım kaptanı Birol ise Belediye Başkanı Ali İnci’ye daha önce şampiyon oldukları takdirde Şampiyonluk kupasını getireceklerine dair söz verdiklerini belirterek” Şampiyonluk kupamızı teslim aldığımız gün size hediye etmek istiyoruz.”dedi. Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Ali İnci, Kazimiyespor takımı ve taraftarına yemek verdi.

Editör: TE Bilişim