Kaynarca Spor Yönetim Kurulu, Pazar günü Kaynarca Sahası'nda oynanan olaylı Kalaycı Spor maçını değerlendirmek için olağan üstü toplantı yaptı. Kulüp Başkanı Seçkin Kanyılmaz, olayların kendilerini üzdüğünü ifade ederek, "İstenmeyen olaylarda tartaklanan basın mensuplarımızdan Kaynarca Spor yöneticileri olarak özür diliyoruz. Hiç bir gerekçe basın emekçilerine, saldırmayı hoş göstermez" dedi.

KIŞKIRTICI HABERLER

Olayların başlamasına hakemin üst üste çıkardığı kırmızı kartlar ve Kalaycı Spor İnternet Sitesi'nde yayınlanan kışkırtıcı bir haberin neden olduğunu belirten Seçkin Kanyılmaz, Kaynarcahaber.com editörü Sedat Balta'ya yaptığı açıklamada, "Futbolcumuz Görkem'in yaptığı faullü hareketin yanlış olarak takımımızın bel kemiği Moşe Erkan Sevil'e kırmızı kart olarak yansıtılması, ardından Emrah Gebeş'e hakemin kendisinin de ifade ettiği gibi sarı yerine kırmızı kart göstermesi, futbolcumuzun hakaret içermeyen yanıtı üzerine tekrar kırmızı kart göstermesi bazı taraftarlarımızın kontrolden çıkmasını neden oldu. Olaylar Kaynarca Spor camiasını da üzmüştür" diye konuştu.

KALAYCISPOR SİTESİNDEN

Toplantıda çıkan olayları değerlendiren Kaynarca Spor Antrenörü Sezgin Tutar ise, "Kalaycı Spor İnternet sitesinde yer alan, "Kaynarca Spor'un kocası Kalaycı Spor geliyor" başlıklı haber de içerdiği tahrik dolu mesajlarıyla taraftarımızın sinirlerine hakim olamamasında etkili oldu. Hakemin ilk yarının sonuna doğru verdiği 10 dakika aranın gereksiz uzatılması tribündeki seyircilerin gerilimini artırdı. Ayrıca ilk maçta Kalaycı Spor sahasında futbolcu ve taraftarlarımız darp edildi. Ancak buna karşın hiç bir yönetici yada seyirci ceza almadı. Dolayısıyla bu haksızlıkta gerilime neden oldu. Gerginlik daha seramoni de rakip oyuncuların oyuncularımızla tokalaşmamasıyla başladı."

Editör: TE Bilişim