Emeği geçenlere teşekkür

Sarı lacivertli takımın genç ve başarılı futbolcusu Yavuz Öztürk, sezona sorunlarla girdiklerini ama tüm camia olarak şampiyonluğa inandıklarını belirterek, “Geçtiğimiz sezon bize 30 milyon TL’ye mal oldu ama deydi. Hiç kimsenin şans vermediği bir grupta, şampiyonluğa bileğimizin hakkıyla tertemiz bir şekilde ulaştık ve 1 yıllığına misafir olduğumuz lige geri döndük.

‘Sponsor desteği arıyoruz’

Emeği geçen herkese, başta Arifiye Belediye Başkanımıza, kulüp başkanımıza ve yönetimimize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bundan sonra daha büyük hedeflere yelken açmak istiyoruz. Bunun için de önce tribünümüzün ve saha zeminimizin elden geçmesi şart. Sonrasında ise daha güçlü bir takım oluşturmak ve en azından bu yıl ligde kalmanın yanı sıra altyapımızı oluşturup kendi yağımızla kavrulmak istiyoruz.

‘Asansör takım olmayalım’

Bunun için de sponsor desteği arıyoruz. Çünkü gençlere tesis, malzeme, saha lazım. A takım da ne kadar ekonomik güce sahip olursa başarı da daha büyük ve kalıcı olur. Bu nedenle Belediyemizden ve OSB’mizden destek bekliyoruz. Çünkü her sene para krizi yaşayan, futbolcu alamayan, altyapısı olmayan ve düşen bir takım değil sağlam ve kalıcı bir takım olmak istiyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim