Önceki akşam nefes darlığına bağlı rahatsızlık geçirmesi üzerine özel bir hastaneye giden Sakaryaspor'un tecrübeli kaptanı Levent Demiray, rahatsızlığının son günlerde yaşadığı moral bozukluğuna dayalı stresten kaynaklandığını söyledi
TAHLİLLERİ TEMİZ ÇIKTI
Önceki akşam saatlerinde nefes darlığı geçirmesi üzerine Ada Tıp Hastanesi'ne giden Sakaryaspor'un fedakar kaptanı Levent Demiray'a oksijen bağlandı. Bir süre hastanede müşahede altında tutulan Levent, daha sonra eve gönderildi. Dün tekrar hastaneye giden Levent'in EKG'si çekildi. Yapılan tetkik ve tahliller sonucu, tecrübeli kaptanın rahatsızlığının strese dayalı olduğu belirlendi.
STRESTEN KAYNAKLANDI
Tahlil ve EKG'sinin temiz çıktığını bildiren Levent, doktorunun teşhisine göre nefes darlığının stresten kaynaklandığını anlattı. Son dönemlerde takımın durumundan dolayı çok üzüldüğünü ve kendisine stres yaptığını ifade eden Levent Demiray, "5 yıldır Sakaryaspor'da forma giyiyorum. Burası artık benim memleketim oldu. Son maçlarda kaybettiğimiz puanlar moralimi çok bozdu" dedi.
350 BİN LİRA ALACAĞIM VAR
Takımın sahipsiz kalmasından dolayı da büyük bir çöküntü yaşadığını kaydeden Levent, "Maç başlarıyla birlikte 350 bin liraya yakın alacağım var. 200 bin lirayı da daha önce kulübe bağışladım. Takımın durumu ortada. Burada geçindirmekle sorumlu olduğum bir ailem var, evim kira. Uzun süredir para alamıyoruz. Geçinebilmek için babam ve ağabeyimden maddi destek alıyorum" diye konuştu.
BİRİLERİ ARTIK SAHİP ÇIKSIN
Son olarak Turgutlu maçından sonra 3 evli futbolcuya biner lira para verildiğine dikkat çeken kaptan Levent, "Bu para benim ev kiramı bile karşılamadı. Ben ve futbolcu arkadaşlarım bugüne kadar hep fedakarlık içinde olduk. Daha ne kadar fedakarlık yapabiliriz bilmiyorum. Bu şartlarda nasıl stres yapmayayım? Artık birileri çıkıp bu takıma sahip çıksın ve düştüğü durumdan kurtarsın" diyerek çağrıda bulundu.

Editör: TE Bilişim