Kabak tadı verdi?

 

Sakaryaspor eski başkanları Halit Evin, İsmail Gürses, Vedat Yaşlıca, Erdal Taşkın, Rıdvan Duran, Ömer Yazıcı, Bülent Yılmaz ve Selahattin Aydın başta olmak üzere son 13 yılın eski başkan ve yöneticilerini göreve çağırıyoruz

 

BU BORÇLARI KİM YAPTI?

 

Bir yandan Maliye ve SSK tarafından kesilip de sözde azalan ama ödedikçe daha da artan (!) Maliye ve SSK borçlardı, diğer yanda kimilerine göre 1,5 milyon TL’ye bitecek olan ama Futbol Federasyonu kayıtlarına göre 3,5 milyon TL gözüken eski futbolculara ve teknik heyete ödenmesi gereken borçlar. Tabi bunun bir de piyasaya ve İcra’ya olan trilyonluk Sakaryaspor borcu var.

 

HEPİNİZ SORUMLUSUNUZ

 

Bu borçları bu millet, taraftar, teknik heyet ve futbolcular yapmadı. Yerel basın ise asla. Bu duruma sizler getirdiniz. Ya paralarını vermediniz, ya da Maliye ve SSK yapılandırmasını bozdunuz. Hadi bunu o günkü şartlar gereği Sakaryaspor menfaatleri için yaptınız, bugün neden kaçıyorsunuz? O borç kimin? Sizin değil mi? Buna rağmen bugüne kadar size kimse hesap sormadı. Ama bundan sonra sorulabilir.

 

NEFRETİN NEDENİ NE?

 

Buna rağmen Yeni oluşum adı altında, Sakaryaspor’u seven eski başkan ve yöneticiler çıkmış, ama kendi dönemlerindeki paraları kurtarmak ama mertçe, sırf Sakaryaspor için bir şeyler yapmaya çalışıyor. Hatta sizleri de çağırıyor ama siz nedense telefonlara bile çıkmıyorsunuz. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama söz konusu Sakaryaspor ise herkes saygı duymak zorunda. En azından bu toplantılara katılanlar kadar.

 

NEREDE YAŞIYORSUNUZ?

 

Hiç kimse onlardan veremeyeceği parayı istemediği gibi yapamayacağı şeyi de yap demiyor. Verebileceğini ve yapabileceğini istiyor. Hem de halen bu memlekette yaşayıp para kazanmalarına rağmen. Bu yüzden de bu gün kurtuluş günüdür. Bunun yolu da yeni başkan ve yönetimden geçer. Sizin Metin Doğrucan’dan ya da Yeni oluşumculardan farkınız ne? Görüyorsunuz işte, Sakaryaspor yok olmaya doğru gidiyor. 

 

GÜN GELİR DEVRAN DÖNER!

 

Her ne sebepten olursa olsun elini değil tüm benliğini o taşın altına koyan Yeni Oluşumcular’a bugüne kadar kaçak dövüşen eski başkan ve yöneticileri çağırdığımız gibi SATSO, SESOB, ATB gibi bu ilin etkili silahlarını da davet ediyoruz. Kimse sizden aldıklarını istemiyor, olanları da. Sadece bir tek şey istiyor o da Sakaryaspora sahip çıkmak, pamuk elleri cebe atmak. Çünkü kaybedecek tek bir dakika yok. Zaman aleyhimize işliyor.

Editör: TE Bilişim