ÖNCEKİ HAFTA: Balıkesir'de düzenlenen Aerobik Jimnastik Türkiye Şampiyonası geçen hafta yapıldı. Başkanlığını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Bülent Kasım’ın yaptığı Sakarya Jimnastik Kulübü, şampiyonaya kafile başkanı  Spor uzmanı İlhan Şerif Aykaç, yöneticiler Selda Aksima Yazıcı, Arzu İleri, Antrenör Semra Ediz  ile  sporcular (9-11 yaş) Duru Güçlü, Berra Yazıcı, Azra İleri, Zeynep Antike, Ecem Berkli, (12-14 Yaş) Ahmet Çoruh, Ecre Barklı ile katıldı.

İLK MADALYA: Antrenör Semra Ediz denetiminde gösterilerini sunan Aerobik jimnastikçilerinden Ahmet Çoruh, Türkiye üçüncüsü olarak Sakarya jimnastik tarihinde ilk madalya kazanan jimnastik sporcusu olarak tarihe geçti.

ARDI GELECEK: Şampiyonada diğer sporcuların dereceleri ise şöyle: Ece Barıklı 8, Duru Güçlü 13, Berra Yazıcı 19,  Üçlü Trioda Azra İleri, Zeynep Antike, Ecem Barklı 6'ncı . Kafile Başkanı Spor uzmanı İlhan Şerif Aykaç, Aerobik dalında yapılan çalışmalardan artık meyveleri topladıklarını belirterek “ Sakarya Necmi Uztürk Spor Salonu jimnastik salonuna çevrilmesi şimdi daha da anlam kazandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu ve Spor Şube Müdürü, Sakarya Jimnastik Kulübü Başkanı Bülent Kasım’a desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim.”

KASIM KUTLADI: Sakarya Jimnastik Kulübü Başkanı Bülent Kasım Balıkesir’de yapılan Türkiye Şampiyonasında alınan 3'ncülük madalyasına çok memnun olduğunu belirtti. Bülent Kasım, "Ahmet Çoruh’un yanı sıra kürsüye çıkmasalar da sıralamada kendilerine yer bulan tüm sporcularımı alınlarından öperek kutluyorum, Antrenörümüz Semra Ediz’i ayrıca bu başarısından dolayı kutluyorum" dedi.
Aerobik jimnastikçileri  03-04 Temmuz 2013 tarihlerinde ilimizde yapılacak
Aerobik jimnastik Türkiye Şampiyonası  için hazırlıklarını sürdürüyor. 

Editör: TE Bilişim