Gençlik Merkezi, Gençlik Spor Kulübü Başkanı Selim Şahin, Gençlik Spor Kulübü olarak  aralarında bir Dünya Şampiyonu bulunan Bulgaristan jimnastik ekibini Sakarya getirerek Kulüp jimnastik’çileri ile ikili çalışmalar yaptıklarını söyledi. İki grup arasında yapılan gösteriler izleyenler tarafında büyük beğeni topladı.
CİMNASTİK ÖNEMLİ
Rüstemler Necmi Uztürk jimnastik spor salonunda yapılan çalışmaların çok yararlı olduğunu vurgulayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü şube Müdürü ve Gençlik Merkezi Gençlik spor Kulübü Başkanı Selim Şahin Kulüp olarak jimnastike çok önem verdiklerini belirterek  jimnastike 5 yaşında başlandığını söyledi ve şöyle konuştu.
VERA HOCADAN MEMNUNUZ
“ Jimnastik bizim için çok önemli. Çalışma yapan minik sporcularımızın yakın tarihlerde Altın madalyaları toplayacağını söyleyebilirim. İşimizi çok ciddi yapıyoruz. Hocamız Vera hanımın çalışmasından çok memnunum “
DÜNYA ŞAMPİYONU KONUK SPORCU
Gençlik spor kulübü jimnastikçileri Antrenörler Blagovesta İligva , Leonida Lgonidova denetiminde  Sakarya’ya gelen Bulgaristan jimnastik takımı sporcuları ile ikili çalışmalar yaptılar. Aralarında  kategorisinde Dünya şampiyonu olan Nikol Nikolova ‘nın da bulunduğu Bulgaristanlı jimnastikçiler ile yapılan çalışmalar bir hayli yararlı oldu.
YAKINDAN İLGİLENDİLER
Çalışmaların bir bölümünü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu,  Adapazarı İlçe Spor Müdürü Aziz Aracı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürlüğü Sportif eğitim uzmanı Yusuf Yılmaz.  Kulüp Başkanı Selim Şahin İle birlikte izledi. Salih Koşu Konuk ekip Antrenör ve Sporcularına “Hoş geldiniz “ dedi ve daha sonra iki takımla hatıra resmi çektirildi.  

Editör: TE Bilişim