Yakın zamanda Sakarya Valisi Çetin Oktay Yıldırım’ı ziyaret edeceğini belirten Yüce; ‘’ Nasipse yakın zamanda Valimizi ziyaret edeceğiz. Ardından çeşitli ziyaretlerle destek arayışlarımızı sürdüreceğiz. Sakaryaspor hepimizin. Sakaryaspor’u seven herkesin takıma destek olmasını bekliyoruz. Bazı projelerimiz var. Onları da hayata geçirip kulübümüze gelir elde edeceğiz. Konya maçının ardından futbolculara 163 bin TL prim ödedik. Tüm sözlerimizi yerine getiriyoruz” dedi.

ALGI YAPILIYOR

Sakaryaspor’da personellerin aylardır maaş alamaması konusuna değinen Başkan Ekşi; ‘’Personelimizin 7 aydır maaş alamadığı konusu doğru. Ancak herkesin atladığı bir husus var ki biz göreve geleli yalnızca 1 ay oldu. Sanki bu insanların maaşlarını aylardır biz ödemiyoruz gibi bir algı oluşturulmaya çalışılıyor. İhalenin bize kalması doğru olmaz. Bu borçlar geçmiş yönetime ait. Nasipse Pazartesi günü personellerimize 1-2 aylık ödemeler yapacağız. Bu insanlar bizimle beraber çalışıyor. Bu borçlarda elbet ödenecektir’’ diye konuştu.

ŞEFFAF YÖNETİM

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi; ‘’ Sakaryaspor’un başarısı için gecemizi gündüzümüze kattık. Sorumluluklarımızı yerine getirerek sorunları çözmeye çalışıyoruz. Yaptıklarımız ve içinde bulunduğumuz durumdan herkes haberdar oldun diye Yönetim olarak Perşembe günü bir basın toplantısı düzenlemeyi düşünüyoruz. Her şeyi şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaşacağız’’ dedi

TARAFTARLAR BİZE GÜVENSİN

Şuana kadar Corona ve Sakatlıklar sebebiyle tam kadro çalışıp ideal kadroyla maçlara çıkamadıklarını belirten ekşi; Konya karşısında aldığımız galibiyetle lige 3 puanla başlamıştık. Bizim için güzeldi. Eyüpspor bildiğiniz gibi ligin güçlü ekiplerinden. Ancak biz bu maça da 3 puan almak için çıkmıştık. Maalesef iki önemli oyuncumuz, biri korona diğeri de sakat olduğu için görev yapamamıştı. İnşallah bu hafta ideal ilk 11’le sahaya çıkacağız. Taraftarımıza şunu açık bir şekilde söylemek istiyorum; bize güvensinler. Sakaryaspor bu ligin en iyi takımı. 4-5 hafta sonra daha güçlü bir takım olacağız. Müthiş oyuncularımız var, iyi de bir hocaya sahibiz. Sezon sonunda Sakaryaspor hak ettiği şampiyonluğu yaşayacak. Kimsenin endişesi olmasın” sözlerini kullandı.

Editör: TE Bilişim