PROTOKOL YERİNİ ALDI

20 yıldır hizmet veren Özel Işık Eğitim Kurumları’nın Erenler Kampüsü'nde yapımı tamamlanan 4 bin metrekare kapalı alana sahip, içinde 400 kişilik konferans salonu, 375 kişilik yemekhane, 250 kişilik tribünü olan spor salonu, jimnastik ve masa tenisi salonundan oluşan kompleks Vali Mustafa Büyük, AKP Milletvekilleri Şaban Dişli, Ayşenur İslam ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk'ün katılımlarıyla açıldı.

ÖĞRENCİLERİN HİZMETİNDE

Törende konuşma yapan Işık Eğitim Kurumları Genel Müdürü Reşit Taşdemir, “Eğitim yolculuğumuzun 20’nci yılında kurum olarak birçok güzellikler yaşıyoruz. Açılışını yapacağımız 4 bin metrekare kapalı alana sahip olan Kültür ve Spor Merkezimiz yedi ayda tamamlanmıştır. Bu binamızda kapalı spor salonu, yemekhane ve 400 kişilik her tülü programın yapılacağı konferans salonu mevcuttur. Ayrıca ilkokul, ortaokul ve anasınıfı binalarımızda da yaptığımız yenileme çalışmaları ile kurumumuzun modern bir çehreye bürünmesini sağladık. Bu çalışmalarla birlikte okulumuz 4+4+4 eğitim sistemine göre ilkokul, ortaokul ve anasınıfı binaları, bahçeleri tamamen ayrılarak öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur” dedi.

Konuşma ve öğrencilerin gösterilerinden sonra Vali Mustafa Büyük ve protokol üyelerinin de katılımıyla kurdele kesimi yapılarak tesisin açılışı yapıldı.

Editör: TE Bilişim