Prim ödendi Serikte fark geldi!

Elazığspor karşısında alınan galibiyetin ardından Bayburt Özel İdarespor’a yenilen Sakaryaspor’da Yeşil-Siyahlı yönetim Serik maçı öncesi galibiyet primlerini ödeyerek futbolcuları büyük ölçüde rahatlamıştı. Mali sorunlarla boğuşan yeşil siyahlı yönetimin kucağında bu kez de son olarak 5 Nisan’da ödenme sözü verdiği maç başı ödemeleri bombası ile bazı oyunculara henüz ödenmeyen peşinatlar bulunuyor. Fakat bu sorunların da çözülmesi an meselesi.

Peşinatlar için çalışmalar var

Maç başları garanti olduğu için dert etmeyen yönetimin önceliği peşinatlar. Pandemi döneminde gelirlerin aşırı düşük olması, maçların seyircisiz oynanması gibi olumsuzluklar yönetimi maddi olarak zor durumda bırakırken, Başkan Cevat Ekşi ve kurmayları bu durumdan çıkış arıyor. Maddi kaynak yaratılması adına çeşitli çalışmalar yapılırken, peşinat sorununun hafta içinde çözüleceği ve yaklaşık 1 milyon 700 Bin TL ödemenin yapılması için gerekli hazırlıkların yapıldığı belirtildi.

Yüce ve Ekşi planlama yapıyor

Daha önce seçim kararı yüzünden yaşanan kargaşa ve belirsizlik ortamını geride kalınca sezon sonunda kulübü borç yük altında bırakmak istemeyen Sakaryaspor yönetimi, söz verdiği tarihe kadar ödemeyi yapmayı planlıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ile bu konuda bir görüşme yaparak futbolculara verilmesi amaçlayan peşinatların ödemelerini isteyen yönetim, oyunculara da maddi konuları kafalarına takmayarak işlerine konsantre olmalarını istiyor.

Editör: TE Bilişim