Dışarıda beraberliklerle yetinen ancak evinde ligin güçlü ekiplerinden Bodrumspor'u mağlup eden Sakaryaspor'da teknik direktör Ercüment Coşkundere karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. 

“NEREDEYSE POZİSYON VERMEDİK”

Sakaryaspor, ligin 4. haftasında sahasında Serkan Odabaşoğlu'nun golüyle Bodrumspor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşma sonrası tecrübeli teknik adam Ercüment Coşkundere ise maç sonu konuştu. Karşılaşmayla ilgili değerlendirmesine devam eden başarılı teknik adam, “İlk yarı bir pozisyon verdik. İkinci yarı ise skordan dolayı biraz kendi oyunumuzdan vazgeçtik. Kazanmak bizi mutlu ediyor. Pozisyon vermeden ve gol yemeden oynayıp, goller atmak istiyoruz. Kazanınca mutluyuz” ifadelerini kullandı.

“HEDEFİMİZ KESİN ŞAMPİYONLUK”

Sakaryaspor teknik direktörü Ercüment Coşkundere, “Bu tip zor maçları kazanmak güzel. Beni en çok mutlu eden tribünlerin şampiyon Sakarya diye bağırması. Bu oyuncular bu ışığı verdiyse ben çok mutluyum. Hedefimiz şampiyonluk. Yolumuz doğru gidiyor. Ortalama iki puanla gidiyoruz. Zor bir fikstürü geçiyoruz. Bu grupta ortalama iki puanla gidebilirsek puan farkıyla inşallah şampiyon oluruz. Tabi bunlar iddialı sözler. Bizde iddialı olmak istiyoruz. Sakarya şehir olarak bunu istiyor. İnşallah bizde bu yolda gideceğiz” Diyerek taraftarlarına da güzel mesajlar gönderdi.

“ZORLU BİR FİKSTÜR  BEKLİYOR”

Zorlu fikstürle ilgili gelen soru üzerine Ercüment Çoşkundere, “Biz her maçı kazanmak için çıkıyoruz. Her maç için aynı duygu ve düşünceyle çıkıyoruz. Deplasmanda oynadığımız Çorum ve Bayburt beraberliklerine de üzüldüğümüzü söyledim. Kadro kalitemiz ve oyun tarzımız şampiyonluk hedefini gösteriyor. Zaten bu hedef için kurulmuş bir takımız. Zor bir periyot var önümüzde. Önce Van deplasmanı sonrasında iç sahada Somaspor maçı var. Devamında Ankara, İnegöl ve Hekimoğlu maçları var. Bir haftada üç maç oynayacağız. Bu periyodu hasarsız geçmek istiyoruz. dedi.

“UYUM SORUNUNU AŞACAĞIZ”

Son olarak Sakaryaspor’un gol yollarında yaşadığı problemle ilgili ise, “Gol yollarındaki sıkıntımızla ilgili hafta içi her gün hücum ve atak sonlandırma çalışması yaptık. Yeni bir takımız. Uyumla ilgili final işlerini daha iyi yapabilmeliyiz. Biraz zamana ihtiyacımız var. Herkes birbirini tanıdıktan sonra o işleri de aşacağız. Farklı kazanacağımız günlerde olacak. Biz inşallah Van maçını da kazanıp döneceğiz, bizim hedefimiz bu. Birlikte oynamayı başardığımız an daha iyi oyun ve daha farklı sonuçlar ortaya çıkacak.  Her geçen hafta bu takım daha iyi sonuçlara yelken açacak” açıklamasında bulundu. ( Haber SERKAN ÇAĞLAR) 

Editör: TE Bilişim