Ekşi ve Yönetimine teşekkür geldi

Sakaryaspor'da olağanüstü kongre kararı içişleri bakanlığının Pandemi nedeniyle tüm genel kurulları 28 Şubat 2021 tarihine ertelenmesiyle ilgili kararı sonrasında, beklemeye çekilen başkan adaylarından Cumhur Genç, başkan adaylarına sosyal medya hesabından iki maçın ve kongreye kadar oynanacak tüm maçların primlerinin ortak olarak ödenmesi çağrısında bulundu. Bu arada ayrıca Cumhur Genç sosyal medya hesabından Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi ve yönetim kurulunu da tebrik etti..

Kaş yapayım derken göz çıkmasın

Cumhur Genç ilk paylaşımında 'Ortak paydamız Sakaryaspor' diyerek ' Bu süreçte takımımıza destek olmak amacıyla adaylığını açıklayan sayın Hüdaverdi Bahadır sayın Uğur Akkuş ve ben Cumhur Genç olarak geçmiş iki prim ve kongreye kadar takımın primlerini Başkan adayları olarak ödemeyi teklif ediyorum.' çağrısı yaptı. Şimdi bu çağrıya Sakaryaspor'a talipli olan işadamı Uğur Akkuş cevabını verdi. Yönetim kurulunda bulunan Hüdaverdi Bahadır'ın nasıl cevap vereceği ise hala merak konusu.

İşte o açıklama

Cumhur Genç başkan adaylarına prim çağrısında bulunurken, Cevat Ekşi başkanlığındaki yönetim kuruluna da Elazığspor galibiyetten dolayı tebrik etti ve şunları yazdı;

'' Sakaryaspor’unuzun bugün almış olduğu galibiyetten dolayı tüm futbolcu kardeşlerimi teknik ekibimizi kutluyor Kongre sürecine kadar takımımız için maddi manevi mücadele eden yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Çarşamba günkü Karabük maçından önce ödenmesi gereken iki prim var.

Editör: TE Bilişim