Gebze’de oynanan ve 0-0 biten ligin ilk maçı sonrası yaptığı açıklamalara da tepki gösteren Başkan İsmail Gürses ve ekibi tecrübeli hocanın ipini çekmeye hazırlanırken yeni Teknik Direktör arayışlarına da başladı. El altından yapılan çalışmalarda ilginç isimler gündeme geliyor.

Yönetime gönderme yaptı: 18 kişilik kadro oluşumunda ve sahaya sürdüğü ilk 11’deki isimler üzerinden Teknik Direktör Osman Özdemir’e eleştiri getiren Sakaryaspor yönetimi berabere biten Karşıyaka sonrasında “Maçın hakimi bizdik. Sadece gol atamadık ancak 1 puan aldık.Takımın oyunundan memnunum ancak içeride oynamamamız gereken maçı Gebze’de oynadık” diyen tecrübeli hocayla aynı fikirde olmadığını perde arkasında sohbetlerde her fırsatta dile getiriyor.

Bugsaş maçı kaderi olacak: Fatih Özçelik’in kadro dışı bırakılmasına tepki koyan Yeşil-Siyahlı yönetimde Beykan Şimşek’in yanlış mevkide oynatıldığı konusunda da fikir birliği olunca Karşıyaka maçında kaybedilen 2 puanın bütün faturasının sebebi olarak hedefin tam ortasına Özdemir koyuldu. Şimdi gözler Başkan İsmail Gürses’in Osman Özdemir’le yapacağı toplantıya çevrilirken kulübe yakın çevreler Bugsaş maçından galibiyet gelmemesi halinde hocanın görevine son verileceğini konuşuyor.

Editör: TE Bilişim