1-0 kaybedilen karşılaşmanın sonunda Başkan Cevat Ekşi ve ekibi Teknik Direktör İsmail Ertekin’le Sakaryaspor’un geleceğini konuştu. Tecrübeli hoca Çarşamba günü oynanacak Pazarspor maçının kendisi için kader maçı olmasını istedi. Yönetim de hocanın bu kararına saygı gösterdi ve bekliyor.

HOCANIN TEK ŞANSI GALİBİYET

Van deplasmanında gelen 1-0’lık yenilgi sonrasında Sakaryaspor yönetimi oldukça üzgündü ve 90 dakika bitiminde hemen Başkan Cevat Ekşi ve arkadaşları ayak üstü acil koduyla mini bir toplantı yaptı. Toplantıya Teknik Direktör İsmail Ertekin’de katıldı ve kısa da olsa önemli sunumlar yaptı ve rapor verdi. Görüşme sonrasında Ertekin Çarşamba oynanacak Pazarspor maçına kadar süre istedi ve aksi bir sonuçta beraberlikte dahil görevinden ayrılma isteğini masaya koydu.

“BÜTÜN SORUMLULUK BİZDE”

Son haftalarda gelen başarısız sonuçların ardından suçun oyuncularda da kendisinde de olabileceğine dikkat çeken Ertekin Vanspor mağlubiyeti sonrasında ise “Şansızlıklarda vardı ama bunların üstesinden gelmemiz lazım. Benimde inanasım gelmiyor ama böyle bir tablo ortaya çıktı. Buraya biz getirdik, biz çıkartacağız yapacak bir şey yok” diyerek Başkan Cevat Ekşi ve ekibinden bir maçlık kredi talebinde bulunduğu konuşuluyor. Şimdi bütün gözler Pazarspor maçına çevrildi.

Editör: TE Bilişim