10 MİLYONLUK BÜTÇE ŞART

İstanbul’da tekstil işi yapan ve sezon içinde Sakaryaspor’a yaptığı maddi desteklerle gündeme gelen Sakaryalı iş adamlarından İbrahim Şahin son günlerde adının Yeşil-Siyahlı kulüple bir arada kullanılmasına açıklık getirdi ve “ Öncelik 10 Milyonluk bütçe ile transfer yasağının bir an önce kaldırılmasıdır. Benim başkan olup olmamam hiç önemli değil” diye iddialı konuştu.

KAÇANLAR KOŞARAK GELİR

Hiçbir zaman bir başka kişi veya kuruluşa güvenerek yola çıkmadığının da altını çizen İbrahim Şahin “Onun bunun vereceği üç beş kuruşla büyük dediğimiz bir kulüp götürülemez. Sakarya takımına on kuruş verenlerin konuştuğu bir il olmaktan artık kurtulmalı ve yönetimler kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmeli. Başarı gelince nasıl olsa herkes kaçtığı Sakaryaspor’a koşarak gelir” dedi.

ŞÖHRETE İHTİYACIMIZ YOK

“Konu Sakaryaspor’sa gerisi hikayedir” diye konuşan Şahin yeni oluşumun ciddi bir işe giriştiğini sonu ne olursa olsun Sakaryaspor’a destek konusunda her zaman hazır olduğunu da sözlerine ekledi. Şahin “ Ne una ne üne ihtiyacımız yok Allaha şükürler olsun. Ancak doğup büyüdüğümüz bir şehrin takımını da bu durumda görmek insanı üzüyor. Bu şehrin ve bu takımın yeri Süper Ligdir” ifadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilişim