Galibiyetin devamı gelmeli

Sakaryaspor Başkan Vekili İbrahim Şahin, “bugün oynanacak Turgutluspor maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi. Serik Belediyesi ve Kardemir Karabükspor galibiyetlerinin devamını getirmek zorunda olduklarını vurgulayan Şahin, “Ligde kolay maç yok. Kimse Play-Off’a garantilediğimizi söylemesin. Kimin en zaman, ne yapacağı belli olmuyor. Lig her hafta şaşırtıcı sonuçlara sahne oluyor. Bu yüzden dikkatli olmamız gerekiyor” diye konuştu.

Futbolculara güveniyor

Teknik Patron Serdar Bozkurt ve futbolculara güveninin tam olduğunu belirten başkan vekili Şahin, “Kongreyle iliği bir süre konuşmak istemiyorum. Bu konuyu sezon sonuna bırakıyorum. Önümüzde kongrede çok daha önemli bir süreç var. Önceliğimiz takımın başarısı ve hedeflerine ulaşması. 1.Lige çıkana kadar durmak yok” dedi. Şahin ayrıca, “Ligin en kaliteli ve tecrübeli oyuncu grubuna sahibiz. Çocuklar bu maçı alacakalr” açıklamasını yaptı.

‘Alacağımızı düşünüyorum’

Final gibi bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini söyleyen Şahin, “Zor bir maç olacağı aşikar. İyi bir rakiple oynayacağımızı biliyoruz. Her ne kadar rakibimizin hedefi olmasa da bizi yenmek için he şeyi yapacaklar. İlk maçta bizi yendiler ancak bu sefer umduklarını bulamayacaklar. Bugünkü maç ligin finiş maçı. Alacağımızı düşünüyorum. Oynayacağımız son maça kadar kayıpsız yolumuza devam etmek istiyoruz. Daha önce de söylediğim gibi Sakaryaspor’un adının geçtiği her maça 3 puan almak için çıkar” dedi.

Editör: TE Bilişim