*Erenler Atatürk Stadı sentetik sahasında oynanan U 17 A Grubu Şampiyonluğunu belirleyecek maçta lider Harmanlıkspor, ikinci Adapazarıspor berabere biten 2 maçın ardından Şampiyonu belirleyecek 3. maçı oynadılar. İlk yarısı 0-0 sona eren maçta goller ikinci yarıda geldi.
*Harmanlıkspor  öne geçti, Adapazarıspor 3 dakika sonra beraberliği buldu. Adapazarıspor’da Merihcan önemli pozisyonlarda 3 gol kaçırdı, rakibin attığı Kornerde  ters vuruşla golü kendi kalesine attı.Durum 2-1 olunca son saniyede Hücuma kalkan Adapazarıspor kaleci dahil karşı kalede iken açılan topu kapan Emirhan boş kaleye golü atarak maçı noktaladı. Son golün santrası bile yapılmadan maç sona erdi.
*Maçta iki takımda da enteresan benzerlikler yaşandı. Oyun sürerken Harmanlıkspor'dan 7 Adapazarıspor'dan 6 numaralar oyun dışına alındı. Maçın sonlarına doğru yine iki takımdan 7 ve 6  numaraların yerine giren futbolcular  Antrenörler tarafından oyundan alınıp değiştirildiler.
“Maçta en çok üzülen hiç şüphesiz ki Merihcan oldu. Merihcan sık sık Harmanlıkspor kalesi önünde Pozisyon yakaladı. Hele bir pozisyonda attığı Top direği yaladı dışarı gitti. Merihcan maç 1-1 devam ederken rakip kornerinde Top’u çevirmek isterken kendi  kalesine atınca adeta kahro9ldu. Genç futbolcuyu teskin etmek kolay olmadı.
*Harmanlıksporlu futbolcular gollerden sonra ve maçın sonunda sevinç yumağı haline geldiler. Şampiyon olmanın gururunu doya doya yaşadı.
*Maç sonu Adapazarıspor için adeta yıkım oldu. Maçta çok güzel oynayan ancak 3-1 yenilen Adapazarısporlu futbolcuları teskin etmek kolay olmadı. Yedek oyuncular çok üzgün olan arkadaşlarını teselli etti.
“ Gençler maçları Güvenlik olmadan oynanıyor. Maçtan önce gerilimi fazla olur diye endişelenenler , maç sonu yanıldıklarını gördüler. Güvenlik olmadan da böylesine yüksek tansiyonlu maçların oynanabileceğini 22 genç futbolcu herkese gösterdi. 100 dakika oynanan maçta centilmenlik hep ön planda oldu. Gençlere ve Yöneticilere bravo demek lazım.
*Son söz maçın Hakemlerine. Ömer Faruk Yeşil, Arif Sucuoğlu ve Suat Güz sıfır hata ile çok güzel ve özlenen bir yönetim gösterdi. Demek ki önemli maça ,doğru Hakem kadrosu atanınca her şey doğru oluyor. İl Hakem kuruluna duyurulur.

Editör: TE Bilişim