Maçı 3-1kazanan Harmanlıkspor U-17 A Grubu Şampiyonu oldu ve gruplara katılma hakkı elde etti.
Maç çok hızlı ve karşılıklı ataklar halinde geçti. İlk devre karşılıklı Gol pozisyonlarına rağmen 0-0 sona erdi.
İkinci yarı Golle başladı. 43'ncü dakikada Harmanlıkspor atağında Serdar takımını öne geçirdi: 1-0 Golden sonra atak yapan Adapazarıspor kaleci Sezgin’den  dönen topu kaleye gönderen Enes’in golü ile durumu eşitledi: 1-1.
Maç 80. dakika berabere bitince 10'ar dakikalık 2 devre uzatmaya gitti. 90'ncı dakikada Harmanlıkspor sağ taraftan korner kullandı gelen topu uzaklaştırmak isteyen Merihcan topu kendi kalesine attı: 2-1. Maçın bu sonuçla biteceği tahmin edilirken 100 ncü dakikada Adapazarıspor, kalecisi Onur Ahmet’in de ileri giderek gol aradığı anda açılan topu kapan Emirhan son noktayı koydu: 3-1 Golün santrası yapılmadan maç sona erdi.
Saha:Erenler  Atatürk
Hakemler: Ömer Faruk Yeşil **** Suat Güz **** Arif Sucuoğlu ****
Harmanlıkspor : Sezgin **** Oğuzhan *** Recep Emre *** Enes *** Savaş *** (Kerem **) Arda *** Serdar ** (Ali Eren**) (Fevzi**) Tunahan *** (Gürkan**) Metin *** Smirhan **** Ömer Hüseyin ***
Antrenör : Tevfik Tetik
Adapazarıspor : Onur Ahmet ** İ.Faruk *** Muhammed ** (Volkan***) M.Doğan *** Berat *** Yusufcan ** (Enes**)(Emre**) Enes *** Rıdvan *** Merihcan *** B.Talha *** M.Enes ***
Antrenör : Fatih Çelikel
Goller: Dk 43 Serdar Dk 90 Merihcan (Kendikalesine) Dk 100 Emirhan (Harmanlıkspor) Dk 46 Enes (Adapazarıspor)
Maçın ardından
------------------------
Ali Arslan (Futbol İl Temsilcisi)
Her iki takımı candan kutlarım.Bu maçlar güvenlik önlemleri alınmadan oynanıyor.Maçın yeneni ve yenileni saha içi ve dışında tam bir Fair-Play örneği sergiledi. Sahada yer alan ve Kulübede bekleyen tüm futbolcuları gözlerinden öperek kutluyorum.Teknik heyetleri ve yönetimlerini kutluyorum.Bu maç mutlaka bir takımın kazanacağı maçtı. Harmanlıkspor kazandı ve Grubunda şampiyon oldu. Şimdi daha zorlu bir sürece giriyorlar Gruplarda başarılı olmaları dileklerimi iletiyorum. Bu maçın  bize ve herkese gösterdiği , Centilmence oynanan müsabakaların güvenlik olmadan da en iyi şekilde sonuçlanacağı şeklinde oldu.
Tevfik Tetik (Harmanlıkspor Antrenörü)
Maç Hakkımızdı ,kazandık. Karşılaşma taktik savaşı halinde geçti. Biz daha fırsatçı ve pozisyon yaratan taraf olduk.Futbolcularımı kutlarım. Daha çok çalışıp Gruplarda başarılı olmak istiyoruz.
Fatih Çelikel (Adapazarıspor Antrenörü)
Harmanlıkspor’u tebrik ediyorum. Gol Pozisyonlarında şanssızdık.Daha çok pozisyon ürettik,olmayınca olmuyor.Fazla söyleyecek bir şey yok.

Editör: TE Bilişim