Karete bölge hakem ve antrenörlere eğitim verildi. Yenikent (Camili) Spor salonu Karate eğitim merkezindeki seminere Sakarya, Kocaeli, Düzce, Bolu illerinde görev yapan bayan ve erkek Karate Hakem ve Antrenörleri katıldı.
AYLIK SEMİNERLER
Eğitmen hocalar Ednan Şandan, Murat Kul ve Eğitim Kurulu Üyesi Ünal Polat, Hakem ve Antrenörlere uygulamalı dersler anlattılar. Karate Federasyonu Organizasyon sorumlusu Tayfun Kobaş seminerin Aylık normal seminer olduğunu söyledi Kobaş, “ Bu tür seminerlerde aldığımız eğitimler Karate çalışmalarımız için sürekli olarak bilgilerimizi güncel tutuyor “ dedi. Seminerde Antrenör Hikmet Şaha’da bulundu. Eğitim Seminerinden geçen Hakem ve Antrenörlerin isimleri ve İl’leri şöyle:
SAKARYA BÖLGESİ
Sakarya : Sezai Yolcuoğlu (5.Dan 1.Kademe Antrenör ), Tayfun Kobaş (3. Dan 2 Kademe Antrenör), İsmail Yılgın (4.Dan 4. Kademe Antrenör),  Elmas Kaymaz ( 1.Dan Uluslar arası hakem), Bahar Yetimoğlu ( 2.Dan 1.Kademe Antrenör ) , Emel Sınırcı (2.Dan 2.Kademe Antrenör )
KOCAELİ HAKEMLERİ
Kocaeli : Oya  Küçükateş Karakuş ( 4.Dan 2. Kademe Antrenör ), Yaşar Coşkun              ( 3.Dan Uluslar arası hakem), Şener Eltemur ( 5. Dan 1. Kademe Antrenör), Şamin Kısa ( 1. Dan Uluslar arası hakem)
DÜZCE VE BOLU
Düzce : Erdal Alağgün ( 2.Dan 2.Kademe Antrenör) Bolu :İbrahim Damar ( 2.Dan 2. Kademe Antrenör), Emrah Sarıcaer ( 1. Dan Bölge hakemi)

Editör: TE Bilişim