Faul olduğu bile tartışılacak bir pozisyonda Kerem Eryılmaz'ı ikinci sarı karttan dışarı atan Ankaralı, mücadele gücümüzü düşürdü. Fethiyespor'un sert oyununa prim tanırken, ekibimiz aleyhine verdiği ters kararlarla maçın 2-2 bitmesine yardımcı oldu.

SELİM İLE İLK GOLÜ BULDUK

Haftalardır oynanan iyi futbolun karşılığını bir türlü alamayan Sakaryaspor, dün de Fethiyespor karşısında Ankara bölgesi hakemlerine takıldı. Maçın başından sonuna kadar sahada mükemmel bir futbol sergileyen Yeşil-Siyahlı ekibimiz,  90+4’te yediği golle sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Maç boyunca iyi oynayan ve Selim Çatalbaş’ın 44’ncü dakikada attığı golle 1-0 öne geçen Sakaryaspor, ilk yarıyı bu skorla tamamladı.

KEREM'E UYDURMA SARI KART

Maçın ikinci yarısında skorun verdiği avantajla yaslanan ekibimiz, 50’de Ekrem’in golüyle moral bozukluğu yaşadı. Golden sonra toparlanması kısa süren yeşil-siyahlı temsilcimiz, 55’nci dakikada yine kornerden Abdulkadir’in kafa vuruşu ile bir kez daha öne geçti. Bu dakikadan sonra Fethiyespor’un ataklarını önleyen ekibimiz, 72’nci dakikada hakemin uydurma faulü sonucu Kerem’in 2. sarı karttan oyundan atılmasıyla şok yaşadı.

FETHİYESPOR'A GÖZ YUMDU

Maçta uzatma anlarına 2-1’lik üstünlükle giren Sakaryaspor, 3 puan sevincini yaşayacağı sırada Uğur’un golüyle adeta yıkıldı ve maç 2-2 tamamlandı. Karşılaşmanın Ankara Bölgesi hakemleri,  Yeşil-Siyahlı ekibimizin sahadan galip ayrılmaması için ellerinden gelen bütün gayretleri ortaya koydu. Fethiyespor'un sert oyununa prim tanıyan, bütün avantaj kurallarını aleyhimize kullanan maçın hakemleri, maçın berabere bitmesi için ellerinden geleni yaptılar.

 

MAÇTAN DAKİKALAR

10. Dakika Rakip kalede baskıyı kuran Yeşil-Siyahlılar gole çok yaklaştı. Bu dakikada Fethiyespor defansının uzaklaştırmak istediği top Selim'in önüne düştü. Kaleciyle bir anda karşı karşıya kalan Selim, zor olanı yapıp topu soldan auta gönderdi.

13. Dakika Sağdan kaptan Levent rakip kale alanına çok güzel ortaladı Selim yakın mesafeden kafayı vurdu, top auta gitti.

22. Dakika Muhammer soldan taşıdığı topla rakip ceza sahasına soldan girdi. Şut orta karışımı kaleye gönderdiği top kaleciyi geçerek üst direği yalayıp oyunda kaldı Levent ortaladı defans tehlikeyi uzaklaştırdı.

28. Dakika Kerim güzel hareketlerle rakiplerini geçip Selim'i gördü, bu oyuncu sağdan bindirme yapan Levent'in önüne bıraktı. Levent bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşunda kaleci son anda topu kornere çeldi.

31. Dakika Levent'in sağ kanattan ortasında topla buluşan Selim çok kötü vurdu ve takımını mutlak bir golden daha etti.

33. Dakika Fethiyespor ilk tehlikeli atağını Alican ile yaptı. Bu dakikada ceza sahasının dışında topla buluşan Alican çok sert vurdu, Harun son anda topu köşeden kornere çeldi.

GOLLL - 44. Dakika takımın tecrübeli futbolcusu Selim, günün sürprizini yaptı. Bu dakikada kaptan  Levent’in sağdan kullandığı korner atışına iyi yükselen Selim Çatalbaş kafayla topu ağlara gönderdi. Fethiye kalecisi Ozan’ın bu golde yapacağı hiçbir şey yoktu 1-0 İlk yarı 1-0 lehimize sonuçlandı.

GOL- 49. Dakika Fethiyespor'un sağ taraftan geliştirdiği atakta, Necdet'in arka direğe ortasında, Ekrem topu kafa ile Sakaryaspor ağlarına gönderdi. 1-1.

GOLLL- 55. Dakika Sakaryaspor, Abdülkadir Akyıldız ile 2. golü buldu. Bu dakikada kazanılan korner atışını yine Levent kullandı iyi yükselen Abdulkadir, Sakaryaspor'u 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

71. Dakika Sakaryaspor ceza sahası önünde yaşanan bir karambolde maçın hakemi Fethiyespor lehine faul düdüğünü çaldı. Bu pozisyonda Kerem Eryılmaz'a faule sebebiyet verdi gerekçesiyle ikinci sarıyı gösterip kırmızı kartla oyundan attı.

GOL- 90+4. Dakika Fethiyesipor Uğur ile beraberlik golünü buldu. 2-2

Editör: TE Bilişim