RAPORUNA YAZMAMIŞ

Maç devam ederken Hakem Burak Görgün tarafından saha dışına yollanış biçimine de sert tepki gösteren Hüseyin Sürün “ Ben Hakeme ve kararlarına tek kelime etmedim. Ağzımı dahi açmadım, beni saha dışına yolladı. Nedenini hala anlamış değilim. Hakem Burak Görgün zaten beni raporuna bile yazmamış yada yazamamış. Öyleyse neden saha dışına yolladı “ diye konuştu.

İKİNCİ SARIDAN ATTI

Antrenör Hüseyin Sürün Futbolcularının da hiçbir surette hakaret etmediklerini belirterek “ Kalecimiz Mertcan Rakip antrenör Murat Gürtürk’e hakaret etti diye suçlanıyor. Hakaret falan yok. Murat Gürtürk’e sormak lazım maç sonunda bizim futbolcularımız arasında ne işi vardı  Kırmızı kart gören sporcumda zaten ikinci sarıdan gördü. O da hakaret etmedi” dedi.

HAKEM YANLI YÖNETTİ

K.Barbarosspor antrenörü Hüseyin Sürün, “Beni sahadan atan, Futbolcuma kırmızı kart gösteren Hakem, Yıldırımsporlu bir futbolcunun kendisini göğsünden itmesini cezalandırmadı. Düdüklerini hep bizim aleyhimize çaldı.Kısacası bu hakem yanlı olarak  sahaya çıkmıştı,basiretsiz bir kişi, Futbolcularıma ağır fauller yapıldı görmemezlikten geldi“ diye konuştu.

OLAYLARI GÖRMEDİM

Maç sonrası görüşlerini bu şekilde ileten Hüseyin Sürün diğer olaylar için şöyle konuştu.” Ben saha içinde olmadığım için saha içi olayları, soyunma odasında futbolcularımla ilgilendiğim için yöneticilerin karıştığı olayı görmedim. Bu bakımdan fazla bilgim yok”

SAHADAN ATILMAYALIM

Antrenör Hüseyin Sürün özellikle genç takımların maçlarında Antrenörlerin saha dışına gönderilmesine de karşı çıkarak, “ Ben sahada olsaydım bu olanlar ve futbolcular arasında gerilim hiç olmazdı. Antrenörlerin sahadan atılmasına karşıyım.Futbolcular sinirleniyor onları biz sakinleştiririz” dedi. 

Editör: TE Bilişim