Artık bu kulübün şeffaflaşma ve kurumsallaşma dönemi gelmiş de geçiyor. Cevat Ekşi ve yönetimi hemen aldığı seçim kararı gündemine Tüzük değişikliğini de koymalı ve her yönetimin kendi döneminden cezai ve maddi sorumlu hale getirilmesi sağlanmalıdır. Bu madde asla değiştirilemez olmalıdır.

TIPKI ANAYADAKİ İLK 4 MADDE GİBİ

1982 Anayasası'nda ilk 3 madde devletin şeklini, Cumhuriyetin niteliklerini, Devletin bütünlüğünü, resmî dilini, bayrağını, millî marşını ve başkentini düzenlemektedir. 4. madde ise ilk üç maddenin değiştirilemeyeceğini düzenlemektedir. Sakaryaspor yönetimi de Sakaryaspor kulübünün geleceğini garanti altına alma adına önümüzdeki Olağanüstü Genel Kurulda Tüzük değişikliğine giderek üzerine düşen son görevi de yerine getirmelidir. Yoksa son pişmanlık fayda vermez.

HER ÖNÜNE GELEN ADAY OLMASIN

Sakaryaspor’da son sezonlarda yaşanan kaos ortamları ve alınan başarısız sonuçlar yönetimleri koltuğundan ederken kulübü de her geçen gün borç batağına sürüklüyor. Gelen bu başarısızlıkların sonunda adeta şehre dejavu yaşatıyor. Bunların önüne geçmek ve her önüne gelenin aday olmasına engel olmak adına artık Sakaryaspor Genel Kurulu da üyeleri de üzerine düşeni yapmalı. Hemen acilen göreve gelen yönetimlerin kendi dönemlerinden sorumlu olması sağlanmalıdır.

Editör: TE Bilişim