Antrenörün saygısızlığı

Şampiyonada en önemli maçlardan biri olarak adlandırılan Fenerbahçe,Pınar Karşıyaka maçı beklenildiği gibi çok çekişmeli geçti. Normal sürenin berabere sonuçlanması üzerine 5 dakikalık uzatma oynandı beraberlik yine bozulmadı, ikinci 5 dakikalık uzatmada Fenerbahçe maçı kazanmasını bildi. 92-83. Maç 2 saat 45 dakika sürdü. Maçın normal süresinin son saniyesinde Fenerbahçe Baş antrenörü Fikret Doğan Pınar Karşıyaka’nın mola aldığını 

Hakemler tarafından verilmediği gerekçesi ile takımı lehine gelişen bir olayda masa Hakemi  Hüseyin Yüksel Sarı’ya itiraz etmeye başladı. Pınar Karşıyaka antrenörü Ziya Uyanık ise mola istemediğini belirtti.

Hakaret yağdırdı

 Maçın Baş Hakemi Fatih Güler araya girerek Antrenör Fikret Doğan’a mani olmak isteyince Fikret Doğan tekrar Masa görevlisi,Sakarya bölgesşi Basketbol hakemi  Hüseyin Yüksel Sarı’ya dönerek  “ Bu herif, bu adam ,mola isteğini duydu , şimdi inkar ediyor. Erkek gibi konuş,doğru söyle ,adam gibi ol “ şeklinde hakaretler yağdırdı. Maçın Teknik Komiserinin gözleri önünde meydana gelen olay da Sakaryalı Baş Hakem Fatih Güler antrenörü yerine yollarken Maçın Teknik komiseri Yusuf Aslantaş olayı sadece izledi ve hiçbir müdahalede bulunmadı. Sakarya bölgesi Hakemi masa görevlisi Hüseyin Yüksel Sarı’ya hakaret eden Baş Antrenör Fikret Doğan  bu hareketleri ile Tribünlerden tepki aldı. 

Editör: TE Bilişim