Geçen sezon yapılan yanlışlardan ağzı yanan Başkan İsmail Gürses’in kongre kararı alacağını açıklamasının ardından tüm gözler kongre tarihine çevrildi. Genel Kurulu 17 Haziran Cumartesi günü olarak düşünen Gürses’in bu hafta içerisinde kongre tarihini kesin olarak açıklaması bekleniyor. Yeşil-Siyahlı yönetim bu arada gelecek sezonun hazırlıklarını da yapıyor.

TRANSFERDE LİSTE HAZIR

Sakaryaspor’un şampiyonluğu sonrasında olağan üstü genel kurul kararı alacağını açıklayan Başkan İsmail Gürses’in bu hafta içerisinde kongre tarihini netleştirmesi bekleniyor. Yönetiminde bazı değişiklikler yaparak daha güçlü isimlerle yoluna devam etmeyi planlayan Gürses’in bu konuda çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. 2.Lig’de daha güçlü yönetimle yoluna devam etmek isteyen Başkan İsmail Gürses’in listesine kimleri alacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Osman Özdemir’le devam edecek olan Yeşil-Siyahlıların iç transferdeki hareketliliği de daha şimdiden dikkat çekiyor.

GÖNLÜNDEKİ İSİMLER

Öte yandan transferle ilgili düşüncelerini de açıklayan Sakaryaspor Başkanı İsmail Gürses, transfer konuları ile ilgili kendisine sorulan sorulara Umut Dilek ve Hakkı Can Aksu örnekleriyle cevap verdi. Sakaryaspor’da herkes yeni sezondaki transferleri merak ederken, Başkan İsmail Gürses gönlünde yatan 2 ismi verdiği örnekle açıkladı. Başkan Gürses, geçtiğimiz hafta SEN Otel’de yapılan toplantıda kendisine sorulan transfer sorularına Kemerspor’un golcüsü Umut Dilek ve Fethiyespor’un stoperi Hakkı Can Aksu üzerinden örneklendirerek cevaplaması dikkatlerden kaçmadı.

Editör: TE Bilişim