MORALLER DÜZELDİ

Güngören maçına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanan Sakaryaspor, dün taktik ve gol çalıştı. Hücum ve savunmaya yönelik çalışmayla idmanı tamamlayan Yeşil-Siyahlı ekipte morallerin yerinde olduğu gözlendi. Antrenmana sakatlıkları devam eden Onur Demir, Doğan Seçkin ve Mesut Morgül katılmadı.

TEK HEDEF GALİBİYET

İstanbul deplasmanında mutlak galibiyet hedefleyen teknik patron Necmettin Sert işi sıkı tutuyor. Dünkü idmanda Necmettin Sert fırtınası esti. Oyun içinde yapılan hatalar sonrası adeta çıldıran Sert, futbolcuları sık sık uyararak hata istemediğini söyledi. Lig'de kalma yolunda Güngören maçını yüzde yüz kazanmaları gerektiğini belirten deneyimli çalıştırıcı öğrencilerini galibiyete hazırlıyor.

LEVENT OYNUYOR

Aniden rahatsızlanan Kaptan Levent’in, masör kontrolünde olduğu ve ifade edilirken cezalı olan Kerem’in de kadroda yer almayacak olması sıkıntının boyutunu arttırıyor. Fethiye maçında hakem kurbanı olan genç golcünün yerine kimin oynayacağı merak edilirken, Teknik Direktör Necmettin Sert, kısıtlı olan kadroda üst üste gelen sakatlıklar ve cezaların da güç kaybına neden olduğunu söyledi.

Editör: TE Bilişim