Yunus Akman’ın iflas davasını halleden Yeşil-Siyahlı kulübün başı şimdi de aşçı Tezcan Karakaş’ın alacakları ile derde girdi. Karakaş avukatlar aracılığı ile kulübün iflasını istedi.

 

ALACAĞI 30 BİN LİRA

Sakaryaspor çalışanlarından olan ve Rüstemler Tesislerinde Aşçı olarak görev yapan Tezcan Karakaş avukatı Kubilay Köse vasıtasıyla Yeşil-Siyahlı kulübü 30 bin liralık alacağı için mahkemeye verdi ve kulübün iflasını istedi. Tezcan Karakaş’ın tebligatını alan Sakaryaspor Kulübü Başkanı Metin Doğrucan Kamuoyuna açıklama yaparken Yunus Akman’ın açtığı iflas davasının yapılan ödemeyle halledildiğini ancak Yeşil-Siyahlı kulübün borç sorunlarını kökünden çözemediğine dikkat çekti.

ARKASI GELECEK GİBİ

Doğrucan’ın açıklamasında “Yönetim Kurulumuz ve Kulüp Avukatlarımız tarafından Yunus Akman’a yapılacak olan ödemenin çözüm olmadığı ve bundan böyle tüm alacaklıların iflas yolu ile takip başlatmak suretiyle Kulübümüzü zor duruma düşüreceği öngörülmüştü ve Kamuoyu ile de paylaşılmıştı. Maalesef bugün itibariyle öngörülerimiz gerçekleşmiş olup; Kulübümüz aleyhine yeni bir iflas yoluyla takip başlatılmıştır. Değerli Sakaryaspor Kamuoyuna arz ederiz.” Denildi.    

DOĞRUCAN AÇIKLADI

Başkan Doğrucan Yunus Akman’ın açtığı iflas davasına karşı kendilerinin Kulüp avukatları ve Spor Hukuk adamları ile “ İflas erteleme” projesi hazırladıklarını hatırlatarak Sakaryaspor’un bu projeye dayanak olacak iyileştirme yolunu seçtiklerini ancak bunun bazı çevrelerce kabul görmediğine de işaret etti.  Doğrucan iflas erteleme başvurusunu hala Sakaryaspor için kurtuluş formülü olarak görüyor ve bu konuda herkesin kalıcı çözümler bulmak için kafa yorması gerektiğini savunuyor.

Editör: TE Bilişim