TRANSFER AÇILACAK

AKP Milletvekili Hakan Şükür önderliğinde önceki günlerde İstanbul'da bir araya gelen Şansal Büyüka, Erdinç Şehit, Davut Dişli, Tarık Kayar ve Tahir Kıran’ın önümüzdeki sezon transferin açılması için TFF'de dosyaları bulunan futbolcularla görüşmelere başladığı öğrenildi. Görüşmeler kapsamında bazı futbolcuların TFF'den dosyalarını çekmeleri konusunda ikna edildiği, diğerlerinin de önümüzdeki hafta sonuna kadar çözüme kavuşturulacağı bildirildi.

HEDEF: SÜPER LİG

Sakaryaspor'a 5 yıllık bir yapılanma planı çerçevesinde yönetim oluşturma hazırlığı içerisinde olan grubun tek amacı, şehrin tüm kesimini kucaklayıcı, güvenilir, herkesimin destek verebileceği güçlü bir yönetim modeli oluşturmak olduğu kaydedildi. Sakaryaspor'un kısa sürede toparlanıp Süper Lig'e taşıyabilecek oluşuma maddi olarak büyük katkılarda bulunabilecek isimlerin alınacağı, yıpranmış isimlere yer verilmeyeceği gelen haberler arasında.

BEKLEYİN GÖRÜN

Oluşturulacak yönetim kurulunun beklentilere cevap vereceğini açıklayan Bülent Uygun, "Sakaryaspor'a sahip çıkmak için ortaya çıkanları hemen birileri engelleyebilmek için adeta kampanya başlatıyor. Hakan Şükür ve diğer büyüklerimizle artık Sakaryaspor için birşeyler yapmamız gerektiğine inandığımız için yola çıktık. Kimse bu oluşum için hemen ön yargılı yaklaşımlarda bulunmasın. Sadece bekleyip görsünler. Sorumluluğumuzu biliyoruz" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim