Toplantıdan çıkacak sonuca göre, Metin Doğrucan'ın kongre kararı alacağı, İbrahim Nalbant ve arkadaşlarının da yönetim listesi oluşturacağı savunuldu.

 

Önceki hafta yapılan toplantıya katılan eski başkan ve yöneticilerin oluşturduğu 7 kişilik komisyonun 1 hafta içinde yaptığı çalışmanın bu akşam masaya yatırılacağı  öğrenildi. Elegant Kafe'de bu akşam saat 20.00'de başlayacak toplantıda yönetiminde şekillenmesi bekleniyor.

---------------------

HERŞEY NETLEŞECEK

Başarısız bir sezonun ardından Spor Toto 2'nci Lig'e veda eden Sakaryaspor'da kötü gidişata son vermek için Erdinç Şehit öncülüğünde başlatılan güçlü yönetim oluşturma girişimleri devam ediyor. Önceki hafta eski başkan ve yöneticilerin bir araya gelip yaptığı toplantının olumlu geçmesi ümitleri daha da arttırdı. İlk toplantıda oluşturulan 7 kişilik komisyonun 1 hafta süresince yaptığı çalışmanın da değerlendirileceği toplantıda, yönetimde yer alacak isimlerinde netleşmeye başlayacağı öğrenildi.

PUSUDA BEKLİYORLAR

Bu akşam yapılacak toplantıdan çıkacak kararın Sakaryaspor'un geleceğinde önemli bir rol üstleneceği savunuluyor. Toplantıya göre, Metin Doğrucan'ın hareket edeceği ve kongre kararı alıp almayacağı netleşecek. Toplantının olumsuz geçmesi halinde Doğrucan'ın yönetimine takviyeler yapıp yoluna devam edeceği kaydediliyor. Toplantıdan çıkacak sonucu bekleyen bir başka grup Nihat Nalbant başkanlığındaki Hakan Özlü ve Murat İçduygu. Bu grubun da yönetim oluşturma çabaları devam ediyor.

 

ALTUĞ İSMİ ÖNE ÇIKTI

Elegant Kafe'de saat 20.00'de başlayacak toplantıda muhtemel Sakaryaspor Kulübü yönetim kurulu listesinin büyük bir olasılıkla belirleneceği gelen bilgiler arasında. SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul'un da oluşumlara tam destek verdiği öne sürülürken, Erkan Etçioğlu'nun başkanlığı kabul etmemesi nedeniyle Akgün Altuğ isminin ön plana çıktığı ifade ediliyor. Oluşumcuların şehirden büyük destek alması Yeşil-Siyahlı taraftarı da heyecanlandırıyor. Herkes bu akşam yapılacak toplantıya odaklandı.

 

Editör: TE Bilişim